Askeri helikopter, bayram ziyareti nedeniyle Karadeniz’in sarp tepelerinde bulunan karakollarına heyet götürmek için havalanmasından kısa bir süre sonra nedeni belli olmayan sebeple kaza kır�
Kemal Kılıçdaroğlu'nun helikopter kazasında şehit olan Adem Kara'nın cenazesine gönderdiği çelenk, önce ters çevrildi sonra ismi yırtıldı.
Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde bir kişi, arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşlerini yengesini ve yeğenlerini öldürdü.
Can Dündar, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini Cumhuriyet Vakfı'nın İcra Kurulu'na devretti.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, yeniden bağımsızlık için referandum çağrısı yaptı.
Ramazan Bayramı tatilinin başlamasından bu yana yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez, "Kabe bizim kıblegahımızdır, vakit belirleme yeri değildir, vakit belirleme yeri hilaldir, semadır." dedi.
ABD'nin Louisiana Eyaleti'nde, iki beyaz polisin, silahı olduğu belirtilen siyah bir adamı ateş ederek öldürdüğünü gösteren bir videonun ortaya çıkması ardından protesto gösterileri d�
Avrupa Parlamentosu, bin 500 kişilik yeni sınır muhafız birliğini onayladı.
İstanbul Valiliği, özellikle kentin Karadeniz kıyılarında boğulma vakalarının yaşandığını belirterek İstanbulluların yasak ve kontrolsüz bölgelerde denize girmesi uyarısı yaptı.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Ortadoğu Dörtlüsü'nün hazırladığı raporun barış için elverişli olmadığını belirtti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepki gösterdiği Meral Akşener'in bayramlaşma töreninde büyük arbede çıktı.
3 kıtaya hükmeden Osmanlı’da dini bayramlar büyük bir ihtişamla kutlanırdı.
Hakkari'de köy korucusu Mehmet Genç, PKK mensuplarınca şehit edildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dişli, Rusya ve İsrail'le yeni açılımın yapıldığını, bayramdan sonra Mısır'a da heyet gönderileceğini söyledi.