ABD basını, iki siyahi vatandaşın öldürülmesiyle başlayan ve Dallas'da 5 polisin öldürülmesine neden olan protesto gösterilerini manşetlerinden "İç savaş" olarak duyurarak, aslında ol
İngiltere'de, 16-30 Haziran tarihleri arasında nefret suçlarında bir önceki yılın aynı dönenine kıyasla yüzde 42 artış görüldü.
EPDK, elektrik sayaçlarının okunma sürelerine düzenleme getirirken, 3 aylık faturaları vade farksız taksitlendirme kararı aldı.
Lice'de PKK operasyonları karşısında canlı kalkan eylemi yapan 12 kişi için 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor
ABD'nin Dallas kentindeki saldırıyı ‘Black Power Political Organization’ adlı örgüt üstlendi
Ramazan Bayramı'nın çoşkuyla kutlandığı ülkelerden biri de Küba'ydı. Dinlere karşı yasakların azaldığı ülkede İslam dini gün geçtikçe etkisini hissettirmeye başlıyor.
Kabataş meydan düzenlemesi 28 Temmuz tarihinde başlayacak. Bu tarihten itibaren iskeleler kapatılarak deniz ulaşımı başka güzergahlardan sağlanacak
Merkezi Kuzey Irak'ta bulunan İran Kürdistan Demokrat Partisi (İKDP)'ne bağlı Kürt muhalifler Tahran yönetimine karşı yeniden silahlanıyor.
Suriye'deki rejim güçlerinin İdlib'in Darkuş kasabasına düzenlediği hava saldırısında 15 sivil öldü, 20'si yaralandı
Gazze’de 22 bin yetim çocuk yaşıyor. Tamamına yakını, ailelerini İsrail saldırılarında kaybetti. Yaşadıkları travmaya rağmen bu çocukların çok azı psikolojik destek alabiliyor.
ABD’de son dört gün içinde üç siyahın polis tarafından vurulması ülke çapında protesto edilirken, ülkede yıl başından itibaren polisin öldürdüğü siyahların sayısı 125'i buldu.
Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı “Camiye gelen çocuklarımızın sayısını artırmak mecburiyetindeyiz. Camilerimizi sevdirmek ve tanıtmak mecburiyetindeyiz.” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'ya yönelik olarak Kuzey Irak ve Şemdinli kırsalına hava harekatı düzenledi.
Taliban'ın Molla Ömer'den sonraki lideri Molla Ahtar Muhammed Mansur'un da insansız hava aracı saldırısında hayatını kaybetmesiyle Taliban'da yeni bir dönem başladı. Molla Heybetullah Ahun
Bosna-Hersek'te Birleşmiş Milletler'e bağlı askerlerin gözetiminde gerçekleştirilen Srebrenitsa soykırımı, 21 yılında anılıyor. Avrupa'nın göbeğindeki soykırımda 8 bin 372 Boşnak M