ABD'de başkanlık yarışının önemli isimlerinden Eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, CNN'e konuk oldu ve Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump'ı sert sözlerle eleştirdi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby bir açıklama yaparak Obama'nın özel temsilcisinin PYD lideri Salih Müslim'le görüştüğü yönündeki iddiaları yalanladı.
ATV - A Haber ortak yayınında gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmen Dağı'ndaki direnişle ilgili konuşarak 'Belki şehitler verilecek ama zafer Türk
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'in Genel Başkan adayı olarak Binali Yıldırım'ın adını açıklamasının ardından süreç nasıl işleyecek? İşte T24 ve ajanslar tarafından aktarılan deta
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), dünya genelinde ortalama yaşam süresinin 5 yıl uzadığını açıkladı.
Sri Lanka'nın orta kesimlerinde şiddetli yağışların neden olduğu sel ve heyelanlarda 43 kişi hayatını kaybetti.
Apple'ın İstanbul'u kapsayan yeni iş ilanında evinde çalışacak ama Almanca'yı da sular seller gibi bilen çalışan aranıyor.
Prof. Dr. Aziz Sancar'ın, Nobel Ödülü'nü Anıtkabir'e takdim törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu birlikte katıldı.
Sudan Devlet Başkanlığı Sözcüsü İzzeddin, Devlet Başkanı Beşir'in ABD'nin Hartum Büyükelçiliği'ne vize başvurusunda bulunduğunu bildirdi.
AB ülkeleri Türkiye'ye Schengen Bölgesi için tanınması öngörülen vize serbestisinin gerekli olduğunda hızlıca devre dışı kalmasının önünü açtı.
Binali Yıldırım, AKP genel başkan adaylığının açıklanmasının hemen ardından Diyarbakır'da PKK bombası ile 16 köylünün öldüğü Tanışık köyünü ziyaret etti. Yıldırım burada
Dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin yasa değişikliği CHP engeline takıldı. CHP’nin genel kurulda "Hayır" demesi dikkatleri referandum seçeneğine yöneltti. "Oylama sonrası pozisy
‘Duyarlı’ iş adamı Doğan Kasadolu’nun gündeme getirdiği, Sivas olaylarının 23 yıldır tutuklu mazlumlarından biri olan ağır epilepsi hastası Faruk Belkavli’nin tedavisine başlanıld�
Uluslararası Af Örgütü'nün yaptığı Mülteci Endeksi araştırmasına göre; Dünya genelinde her 5 kişiden dördü, mültecileri kabul etmekten yana.
İsrail, El-Nakab çölündeki El-Arakib köyünü 98'inci kez yıktı.