Osmaniye'de geziden dönen ilkokul öğrencileri ile veli ve öğretmenleri taşıyan otobüs sulama kanalına devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 6'sı çocuk 14 kişi hayatını kaybetti. Hasta
Muhaliflerin çatı oluşumu Fetih Ordusu katil Esed rejimine darbe üzerine darbe indirmeye devam ediyor
Halkların Demokratik Partisi tarafından Bakırköy’de ‘Darbeye karşı Demokratik Direniş’ adı altında miting düzenlendi.
Almanya'da ülkenin savunması ve ordunun uluslararası görevlerini düzenleyen 'Beyaz Kitap' isimli belgede, Rusya bundan böyle ‘ortak' değil ‘rakip' olarak gösterilecek.
İran'daki devrimin lideri Ruhullah Ayetullah Humeyni'nin, Şah devrilmeden önce ABD yönetimi ile gizli müzakerelere girdiği ortaya çıktı.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teslim olan bir terörist, 2 polis memurunun şehit edildiği ve baro başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği terör saldırısının nasıl gerçekleştiğini
TSK, hudut karakollarının güvenliğini, ASELSAN'ın ürettiği "insansız balonlu gözetleme sistemi" ile sağlamayı planlıyor.
Ramazan ayına özel uygulamaya alınan hatlar, 24 saat kesintisiz çalışacak
Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere ''vakum ve varil'' bombasıyla düzenlenen saldırılarda 18 sivil öldü, 50 kişi yaralandı
Filipinler Devlet Başkanı elinde silahı olan halktan, "adalete karşı koyan uyuşturucu kaçakçılarını öldürmelerini" isteyerek ödül vereceğini söyledi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Haziranın ikinci yarısında, sıcaklıklar ülke genelinde artacak. Hava sıcaklığı, haziran ortalamalarının 1-3 derece üzerine yükselecek" dedi.
Filistin'de hukuksuz bir şekilde çocukları tutuklayan İsrail askerleri, onlarca Filistinli çocuğu saatlerce alıkoydu. El-Halil kentinde meydana gelen olayın görüntüleri yayınlandı. İnsan
Hacettepe Nüfus Etütleri Enstitüsü: 2050'lere geldiğimizde 65 yaş ve üzeri nüfusun oranı yüzde 21'e çıkacak. Bu, yaklaşık 20 milyon yaşlı insanımız olacağı anlamına geliyor.
Halep’in kuzeyindeki Azez-Mare-Cerablus-Menbic hattı artık sadece muhaliflerin Halep’teki varlığı için değil Türkiye’nin ulusal sınırlarının güvenliği açısından da hayati bir savun
Alman Parlamentosu (Bundestag) Perşembe günü kabul ettiği bir kararla, tarihçilerin açıklığa kavuşturması gereken bir konuyu siyaset düzlemine çekerek Türkiye ile Ermenistan arasında so