ABD'nin Oakland eyaletindeki saldırıda bir kişi ölürken Teksas'taki rehine olayında saldırgan öldürüldü
Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak'taki Avaşin ve Basyan bölgelerindeki bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatı sonucu iki hedefin imha edildiğini açıkladı.
ABD Başkanı Barack Obama, ülkedeki terör saldırılarına ilişkin 'radikal İslam' ifadesini kullanmamasına yönelik eleştirilere dair, "Bu tanımlamayı kullanma neyi değiştirebilir? IŞİD'
Mardin'deki 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar vaktini beklerken bir askerin ailesi ile görüntülü konuşma yaptı.
ABD’nin Teksas eyaletinde silahlı bir kişinin süpermarkete girerek içeridekileri rehin aldı.
Ordu birlikleri IŞİD'in kontrolündeki Felluce Barajı'nda denetimi sağladı
Esad rejimi ve Rus savaş uçaklarının Şam, Halep ve İdlib'te muhaliflerin denetimindeki bölgelere ''varil ve vakum'' bombasıyla düzenlediği saldırılarda 28 kişi öldü, 55 kişi yaralandı
YPG öncülüğündeki Suriye Demokratik Güçleri, Türkiye ile PKK arasında Fırat’ın batısının YPG’ye bırakılmasına dair pazarlık yapıldığını iddia etti.
Gazze Şeridi'nde düzenlenen eylemde Filistin'deki siyasi bölünmüşlüğe en kısa sürede son verilmesi istendi
Bandırma 2 Nolu T Tipi Cezaevindeki mahkûmların yemeklerinde Ramazan'a özel herhangi bri düzrnleme yapılmadığı, iftar ve sahur saatlerinde sıcak yemek çıkmadığı öğrenildi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "ABD'deki gibi başkanlık sistemi getirecekseniz buyrun getirin. Oturalım, tartışalım" şeklindeki sözlerine Başbakan Binali Yıldırım'ın "Hodri meydan, Bi
Alman meclisindeki "soykırım" kararını destekleyen Türk kökenli 11 milletvekiline yönelik tehditlere hükümetten tepki geldi. Almanya İçişleri Bakanlığı Müsteşarı, 11 vekile yönelik
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Mirgesav kırsalında 9, Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgelerinde ise 5 hedef imha edildi.
Japonya'nın kuzeyindeki Kazuno kentinde yabani hayvanlar şehre indi. Son üç haftada yabani hayvan saldırısına uğrayan 4 kişi hayatını kaybetti.
Alman meclisindeki soykırım kararını destekleyen Türk kökenli 11 milletvekiline yönelik tehditlere tepkiler sürüyor.