Hollanda Başbakan Yardımcısı Lodewijk Ascher, ülkesinin 1915 olayları için "soykırım" tanımını kullanmayacağını açıkladı.
Uluslararası Af Örgütü'nün Polonya Direktörlüğü, Avrupa ülkelerinde Suriyeli mültecilere yönelik olumsuz algıyı kırmak ve onların daha iyi anlaşılmasını sağlamak için 'Sınırlar
Hollanda Başbakan Yardımcısı Lodewijk Ascher, ülkesinin 1915 olayları için "soykırım" tanımını kullanmayacağını açıkladı.
Ruanda Yüksek İslam Konseyi tarafından 5 yıllığına Ruanda Müftüsü seçilen Şeyh Salim Hitimana, ülkesinde İslamiyetin hızla yayıldığını söyledi.
Elazığın Arıcak ilçesinde teröristlerin iki köyün arasında yol kenarını kazarak döşediği tüplere bağlı telsiz düzenekli patlayıcıyı fark eden jandarma, olası bir faciayı önle
Kandahar'da Afgan güvenlik güçlerince Talibana yönelik operasyonda, 40 militan ile 2 güvenlik gücü görevlisi öldürüldü
Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Mehmet Fırıncı, ramazanda gösteriş için iftar verilmemesi gerektiğini belirterek, 'Mazallah sevap kazanacağınıza günah kazanırsınız.' dedi.
İran'da işten çıkarılmalarına itiraz eden 17 maden işçisi, kırbaç cezasına çarpıtıldı. Ceza, halka açık alanda infaz edildi.
Vatandaşların ve turizm sektörünün merakla beklediği 9 günlük bayram tatiline ilişkin Bakan Nabi Avcı'dan açıklama geldi.
PKKnın 7 Hazirandan sonra kazılan hendekler ile çatışmaları il ve ilçe merkezlerine taşımasının ardından başlayan güvenlik operasyonları büyük ölçüde sonuçlandı. Devletin gü
Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, Avrupa Parlamentosu'nun skandal kararına neden göz yumduğu merak konusu oldu.
Belediye Başkanı Çağırıcı, ramazanda hayırseverlerin katkısıyla ihtiyaç sahibi bin ilçe sakinine iftar biletini dağıtılacağını belirtti.
Hindistan'da 2002 yılında iki bin Müslüman'ın öldürüldüğü Hinduların katliamında sadece 24 Hindu'ya olaylara öncülük ettiği gerekçesiyle hapis cezası verildi. Müslümanlara karşı
Hollandalı ünlü bir mimar, mülteci sorununa çözüm bulabilmek için Akdeniz'de 'yapay ada şehir' konsepti geliştirdi
Almanya'nın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak niteleyen skandal kararıyla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Türkiye için bu karar yok hükmündedir. Bu karara her platformda