1948'de Tito rejimi tarafından idam kurşuna dizilen Yücelciler'in liderlerinden Şuayp Aziz, ölmeden önce bir çikolata kağıdının üzerine eşine hitaben yazdığı mektup bulundu
Satın aldıkları depoyu izinsiz olarak mescit yapan iki Müslüman derneğinin yetkilileri mahkum oldu
Kumkapı'da garip bir eylem. Elinde çifte silahla bir bankayı soyan şahıs, aynı bankanın üçüncü katından paraları etrafa saçıyor
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzi ve sivil yerleşim birimlerine “misket bombası attı.
ABD'de tutuklanan işadamı Reza Zarrab, "ayakları zincirli" halde hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada suçlamaları reddetti. 2. duruşma 16 Haziran'da yapılacak.
Bursa Ulu Camii önünde patlama meydana geldi. Patlama sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği, yedi kişinin de yaralandığı bildirildi.
Hatay’da 2 bin 400 sene önce, Roma döneminde yapıldığı tahmin edilen mozaiğin üzerinde 'Neşeli ol hayatını yaşa' yazdığı iddia edilmişti. Tarihçi Murat Bardakçı bu iddiayı yalanla
İstanbul Üniversitesinin Sol gruplarından olduğu bilinen Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF)'nun Hukuk Fakültesinde astığı İslam'a hakaret içeren afişler Müslüman öğrenciler tarafından
Gülen Örgütü'nün STV'sinde yayınlanan Maceracı programıyla tanınan Murat Yeni, "Bana paralel maceracı diyorlar, ağrıma gidiyor. Ölsem daha iyi" dedi.
Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Akpınar, 1964 yılında silahlı eğitim verdikleri 115 genci mücahit olarak Kıbrıs'a gönderdiklerini söyledi.
Kilis'e düşen roket mermileri karşısında Türkiye daha agresif bir reaksiyon gösterebilir. Kulislere göre kara operasyonu ciddi bir seçenek.
Elazığ HDP Palu İlçe Başkanı Hüseyin Demirtaş'ın oğlu Yusuf Demirtaş, terör örgütü IŞİD'e üye olduğu iddiasıyla tutuklandı.
Yüksekova'daki operasyonlarda, camide bomba yapan PKK'lıların kamera kayıtları güvenlik güçleri tarafından ele geçirdi.
Rus basınında, düşürülen Su-24 uçağının pilotı Peşkov'u öldürmekle itham edilen Alparslan Çelik ile ilgili tehdit dolu bir haber yer aldı...
Petrol fiyatlarında yaşanan aşırı düşüş nedeniyle Suudi Arabistan ekonomisini yeniden canlandırmak için yeni bir vizyon planı açıkladı.