Dönüşüm programına, kanunun yürürlüğe girdiği tarihte sayısı 3 bin 530 olan dershanelerin 2 bin 536'sı başvururken, 700 dershane faaliyetine son verdi.
Koza İpek Grubu'na yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişi savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Akın İpek'in sahibi olduğu Koza İpek Holding'e dün sabah başlatılan operasyon kapsamında 7 kişi gözaltına alındı. Savcılık, soruşturmanın gerekçesini ve tespit edilen şüpheli işle
Milli Eğitim Bakanlığı, 37 bin öğretmen kadrosu için başvuruları 4-10 Eylül'de alacak ve atamaları 15 Eylül'de yapacak.
Dışişleri Bakanlığı, Sudan Dışişleri Bakanlığına bağlı Enformasyon Merkezine 750 bin dolar değerinde teknolojik alet bağışı yaptı.
Suriye'de IŞİD'in ilerlediği Halep'in kuzey kırsalında siviller evlerini terk ediyor. Bölge kaynakları, Türkiye'nin sınır kapılarının kapalı olması nedeniyle öbür tarafa geçmek için
TKP'nin geçen yıl KP ve HTKP olarak 2'ye ayrılmasıyla başlayan bölünme sürecinde şimdi de HTKP'den ayrılan 147 kişi TKH'yi kurdu.
Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde etkili olan sağanak yağış ulaşımı olumsuz yönde etkiledi.
Eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad dönemine ait 700 milyon dolarlık yeni bir yolsuzluğun tespit edildiği öne sürüldü.
27 Temmuz’da Malazgirt’te şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız ile aynı dönemde bölgede görev yapan İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un anlattıkları, komutanın özellikle hedef a
Diyarbakır'daki HDP mitingine bombalı saldırının şüphelisi Orhan Gönder'i serbest bırakan 17 polise sorusturma açıldı
MHP eski Iğdır milletvekili Sinan Oğan parti üyeliğinden çıkarıldı. Oğan, 7 Haziran seçimlerinden sonra partisine eleştiriler yöneltmişti.
17 Aralık’tan sonra bir “Paralel” muhabbetidir gidiyor: Her sorunun, her beceriksizliğin, her eksiğin, her başarısızlığın adı “Paralel” olmuş.
Erken seçim AK Parti’de “ağabey”lere yeniden kapıyı aralıyor. Genel Başkan Davutoğlu üç dönem kuralını esnetecek şekilde tüzük değişikliği talimatı verdi. Böylece hem mevcut 26
Zaman gazetesi, 6-7 Ekim olaylarında Kızıltepe’de tahrip olan dershane fotoğrafını, 20 Ağustos’taki birinci sayfasına, “PKK dershane yakıyor, iktidar okul baskınında” manşetiyle verip