15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin soruşturmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenleyenlerin de aralarında bulunduğu 14 asker adliyeye sevk edildi.
FETÖ'cü askerler darbe girişimi sırasında yaşattıklarının hesabını ödeyecek.
FETÖ yandaşları meydanları boşaltmak için önce '19 noktada bomba var' yalanı üzerinden algı operasyonuna başladı.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, askeri kalkışma sırasında okunan sala ve ezanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın 'meydanlara sahip çıkın' çağrısına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Darbe girişiminin devamı için silah dağıtılacağı istihbaratı üzerine Riva'da yapılan aramada 7 adet M16 ve 4 adet MP5 ile çok sayıda mermi ele geçirildi.
Savcılık talimatıyla havalimanına giden polisler askerleri gözaltına almaya gitmişlerdi. O sırada askerlerin ateş açtığı öğrenildi.
FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto eden vatandaşlarca kafası kesildiği ileri sürülen askerin sağ olduğu belirlendi.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, bütün devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörlerini, darbe girişimi ve akademik camianın PDY'den temizlenmesine yönelik adımları görüşmek üzere acil top
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam konusunda, "Hükümetimiz muhalefetle görüşecek. Kardeşlerim sizin bu talebinizi hükümet olarak da d
Darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Türkiye genelinde, 2. Ordu Komutanı Adem Huduti'nin de aralarında olduğu 70 general ya gözaltına alındı ya tutuklandı. Bu, 358 general ve ami
15 Temmuz akşamı darbeciler, Türkiye'nin kalbi Ankara'ya füze rampası taşımaya çalıştı.
Gözaltına alınan Emniyet Müdürü Zeki T.'nin cep telefonundan darbe girişimine dair mesajların çıktığı iddia edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'da yaptığı konuşmasında "Kısıklı'ya gelen silah mühimmatlarını sabah yakaladık" dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, darbecilerin Türksat'ta iki kişiyi yaraladıklarını ve müdahaleye de izin vermediklerini söyledi.