AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile Uysal başkanlık için yarışıyor. İlk turda Mevl�
İBB Başkanlığı için ilk tur oylamasında AK Parti Adayı Mevlüt Uysal'a 179 oy çıkarken, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na 126 oy çıktı.
IKBY Başkanı Mesut Barzani'nin tüm uyarılara rağmen yaptığı gayrimeşru referandum sonrası terör örgütü PKK/PYD'den ilk açıklama geldi.
IKBY, havalimanlarının Bağdat yönetimine teslim edilmesi talebini reddetti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış töreninde, "Bu okulumuz yıllık 23,6 kilovatsaat enerji tüketecek. Yüzde 80 enerj
Kuzey Irak'ta düzenlenen 'bağımsızlık referandumu' sonrası Mesud Barzani'den ilk açıklama geldi.
Katalonya Özerk Bölgesi Başkanı Charles Puigdemont, tartışmalı referandum dolayısıyla Mesud Barzaniyi tebrik etti.
Naim Süleymanoğlu'nun doktoru, Süleymanoğlu'nun şuurunun açıldığını ve konuşabildiğini açıkladı.
Suudi Arabistan'da ilk kez bir kadının, belediye başkan yardımcısı olarak atandığı bildirildi.
Kuzey Irak referandumu sonuçlarına ilişkin ilk sonuçlar gelmeye başladı.
Doğubayazıt ilçesinde PKK'lı teröristler minibüse ateş açtı. İlk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Türkiyenin askeri gücü yıkıcı ve ezici bir üstünlüğe sahiptir. Ama bu ilk seçenek olarak kullanılmasını gerektirmemektedir. Çünkü Türkiyeyi dost olarak farklı bir yere koyan hal
Katar Emiri TAl Sani, bazı Arap ülkelerinin ülkesi ile ilişkilerini kestiği 5 Haziran'dan bu yana ilk yurt dışı turu sonrası Doha'da coşkuyla karşılandı.
Almanya'da yapılan genel seçimlerde Neo-Naziler, 2. dünya savaşından bu yana ilk kez parlamentoya girdi.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Yaşadığımız çağın devasa sorunlarını, Kur'an-ı Kerim'in çağlar üstü mesajı ve esenlik ilkeleriyle ancak çözebiliriz." dedi.