Rusya, Türkiye ile arasındaki uçak krizinden sonra bazı yaptırımları uygulamaya koydu...
Hz. Aişe'yi savunurken İran’da idam edilen gencin son vasiyeti sosyal medya üzerinden yayınlandı...
İslam düşmanlığına yönelik açıklamaları ile tepki çeken ABD Başkan adayı Donald Trump’ı görmekten sıkılanlar için bir tarayıcı eklentisi geliştirildi.
ABD Başkanı Obama silah alımı ile ilgili yeni kısıtlamalar getiren düzenlemeyi yılın ilk günlerinde açıklayacak
Tataristan Ulusal Strateji Enstitüsünün tanınmış siyasi analisti, IŞİD ile ilgili belgeleri yayınladığı iddiasıyla Tataristan hükümetince 7 gün hapis cezası aldı
Tunus'ta resmi temaslarda bulunan Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cübeyr, Tunuslu mevkidaşı Tayyib el-Bakkuş ile dışişleri bakanlığı binasında bir araya geldi.
Yeni yıl mesajı yayımlayan Başbakan Davutoğlu, “Sivil bir Anayasa yapmanın şerefli görevine de talibiz. 2002 yılından bu yana devam eden başarılarımızı İnşallah Yeni Anayasa ile taç
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'daki temaslarını tamamlayarak özel uçak "TUR" ile TSİ 13.05'de Türkiye'ye hareket etti.
Yekta Saraç, “ODTÜ ismindeki Ortadoğu kavramına, bu kavramın ihtiva ettiği değerlere en önce bu üniversitenin öğrencilerinin sahip çıkması gerekiyor.” dedi.
Irak ordusunun IŞİD'le çatışmaya yer yer devam ettiği Ramadi kentinden kurtarılan 60 aile, kentte insani durumun kötüleştiğini söylüyor.
Nijerya Devlet Başkanı Buhari, kız öğrencilerin serbest bırakılmaları için Boko Haram ile koşulsuz müzakereye hazır olduğunu söyledi
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan olaylardan zarar gören 603 esnafa Başbakanlık tarafından gönderilen ödenekle 1 milyon 753 bin lira yardım yapıldı.
Diyarbakır'da aralarında HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ında bulunduğu gurup polise bomba attı.
Rus uçaklarının bombaladığı Lazkiye yakınındaki Kürt Dağı bölgesinde Suriye Ordusu ile Kürt savaşçılar arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde teröristlerce kaldırıma yerleştirilen el yapımı patlayıcının, polis aracının geçişi sırasında patlatıldı.