ABD Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA), Plüton gezegeninin kendi hava koşulları, atmosferinde sis ve aktif jeolojik yapısı olduğunu açıkladı.
Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya'ya ait bir savaş gemisinden Suriye'ye fırlatılan füzelerin İran'a düştüğü iddiasını yalanladı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, terör örgütü PKK'yı sert sözlerle eleştirdi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, "Türkiye-Rusya ilişkilerinin, özellikle ekonomik işbirliğinde bazı zorluklar yaşanması ve kötüleşmesi için herhangi bir neden görmüyo
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin halkına İsrail'in saldırılarına şiddet ve güç kullanarak karşılık vermemeleri çağrısı yaptı.
Filistin İletişim ve Bilgi Teknolojisi Bakanı Musa, Batı Şeria'da Yahudi yerleşimcilerin taşlı saldırısı sonucu yaralandı.
Japonya'nın İstanbul Başkonsolosluğu “Kağıttan Japonizm Kirie” adlı bir sergi düzenledi. Sergi; Türk-Japon dostluğunun sembolü Ertuğrul Fırkateyni Faciası’nın 125. yıldönümüne ad
Ukrayna'nın doğusunda orduya karşı savaşan Rusya yanlılarının İŞİD'e karşı savaşmak için Suriye'ye gitmek istediklerini belirtti.
Rusya'nın Suriye'deki hedefleri vurmak için Hazar Denizi'ndeki bir savaş gemisinden gönderdiği füzelerden dördünün İran'a düştüğü bildirildi.
Sisi'nin ülkenin Vakıflar Bakanı ile imamların dini konulardaki yanlış söylem ve düşüncelerinin düzeltilmesi için görüştüğü belirtildi
Taş atan Filistinli gençlerin arasına Filistin kefiyesi takarak sızan İsrail sivil polislerin Filistinli gençlere silahlarla saldırdı.
IŞİD, kaçırdığı Türk askeri Serter Taş'ın serbest bırakılması için kendisiyle görüşen MİT heyetine isteklerini sundu.
Mısır'ın gazze tünellerine deniz suyu pompalaması bir yandan sınır güvenliğini tehlikeye sokarken Refah'ta da toprak çökmelerine sebep olduğu açıklandı
T24 yazarı Celal Başlangı., KCK Eşbaşkanı Hozat'ın yazısından yola çıkarak örgütün seçimlere kadar çatışmasızlık ilan edeceğini öne sürdü
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, AK Parti hükümetinin ayakta kalamayacağını savunarak 1 Kasım seçimlerinde seçmenleri Saadet Partisi'ne oy vermeye davet etti.