Suriye görüşmelerinde hangi muhalif grupların temsil edileceğine karar verilemezse, Cenevre buluşması ertelenebilir.
AB'nin 'İsrail yerleşim yerleri'ne ilişkin kararı Filistin tarafından memnuniyetle karşılandı. İsrail, 'çifte standart' yapıldığını savundu.
DAEŞ'in havaalanı çevresinde yaşanan çatışmalarda Tow füzeleriyle hedef aldığı 2 tankla 3 paletli askeri aracı imha ettiği belirtildi.
Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs’teki Mescid-i Aksa’nın avlusuna son 7 yılda yaklaşık 54 bin 247 İsraillinin zorla girdiği bildirildi.
Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları toplantısının sonuç bildirgesinde, Filistin topraklarındaki İsrail yerleşim yerlerinin uluslararası hukuka aykırı olduğu açıklandı.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi.
Kilis'te, DAEŞ terör örgütüyle irtibatlı oldukları değerlendirilen 8 kişi gözaltına alındı.
Avrupa’da sığınmacı krizi devam ediyor. Hollanda’da sığınmacı karşıtları polisle çatıştı
ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den başkanlık yarışına giren iş adamı Trump'ın Müslümanlara ve Londra'ya yönelik sözlerine tepki olarak Birleşik Krallık'a girişinin yasaklanması için başl
Nükleer anlaşmaların uygulanmasının ardından İran'a uygulanan yaptırımların kademeli olarak devreye girmesiyle Türkiye'ye etkileri ele alındı...
Independent gazetesi Diyarbakır'daki izlenimlerden yola çıkarak güvenlik güçleri ile PKK arasındaki çatışmaların tırmandığını, Suriye ve Irak'taki gelişmelerin de rol oynadığını y
Diyarbakır'da, teröristlerin 48 gündür evlerinden çıkmalarına izin vermemesi yüzünden mahsur kalan aile, operasyonla kurtarıldı. Güvenlik güçleri tarafından güvenli bölgeye çıkarıl
Birleşmiş Milletler, Afrika’nın güneyinde 14 milyon insanın El Nino'nun sebep olduğu kuraklıktan dolayı açlıkla karşı karşıya olduğunu açıkladı.
Katar'ın Rusya ziyaretinin, Türkiye-Rusya ilişkilerinde de yansılamaları olacağını kaydeden Nafi, "Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkiler böyle sürmeyecek" dedi.