Paris saldırılarında hayatını kaybedenlerden Valentin Ribet'ın annesi, Belçika'ya terör faaliyetlerindeki ihmallerinden dolayı dava açacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki süreçte ne bölücü terör örgütü ne de onun güdümündeki parti ve diğer yapılar asla muhatap alınmayacaktır, o iş bitmiştir" dedi.
Sovyetler Birliği'nin son lideri Mihail Gorbaçov, Rus hükümetinin ekonomi programını eleştirdi.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Rus büyükelçiliği binası karşısında patlama yaşandı.
Şemdinli'de PKK'nın iki defa ateşe verdiği okulun öğrencisi Siden Gül, TEOG Türkiye birincilerinden oldu.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Malkoç, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan hakkında söylediği sözleri eleştirdi.
ABD'de seyahat ve yaşam stili dergisi Conde Nast Traveller'ın editörü K. Lagrave, "İstanbul'dan saklanmayın" adlı bir yazı yayınladı.
Fransa İçişleri Bakanı Cazeneuve, İslam karşıtı saldırıların 2015 yılında bir önceki yıla göre 3 misline çıktığını açıkladı
Vodafone Arena Stadı inşaat çalışmaları sırasında bir işçi yüksek bir noktadan düşerek hayatını kaybetti. Beşiktaş Kulübü, başsağlığı mesajı yayınladı.
İsrail Adalet Bakanı Ayaled Shaked, 'Bağımsız Kürdistan'ın zamanı geldiğini ifade ederek, 'Tüm gücümüzle Kürt devletinin arkasındayız' dedi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: İl merkezlerinin taşınmasının güvenlikle doğrudan ilgisi yok.
Terör örgütü IŞİD, Suriye'nin Deyr Ez Zor kentine yaptığı saldırı sırasında rehin aldığı 400 dolayındaki sivilden 270'ini serbest bıraktı.
Gürcistan Enerji Bakanı Kakha Kaladze, ülkesinin doğalgaz ihtiyacının arttığı bu dönemde İran'la görüşülmesi gerektiğini vurguladı.
Suriye’de geçiş hükümeti kurulmasını amaçlayan Cenevre sürecinin planlanan tarihi 25 Ocak ama görüşmeler ertelenebilir. Rusya, görüşmelere PYD’nin de katılmasını istiyor. ABD ve Rus
Vietnam, Çin'in Haiyang Shiyou petrol platformunu Güney Çin Denizi'ne taşımasının gerginliğe neden olacağı uyarısında bulundu.