Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Rusya'nın Türkiye hakkındaki iddialarıyla ilgili konuştu. Çavuşoğlu, "Rusya, kendisini gülünç bir konuma soktu ve hiç kimse bu ülkeye inanmadı"
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ''Musul'daki Türk kampından bir grup askerin çekilmesi gereklilik çerçevesinde olmuştur'' dedi.
Caprice Gold ve Maldivler projelerini soruşturan savcı, Fadıl Akgündüz, ablası, eniştesi ve yeğeninin savunmalarını almasını istedi.
Esenler'de yüzleri kar maskeli terör örgütü yandaşları, cadde üzerinde park halindeki araçlara ve bir banka ATM'sine molotof kokteyli ile saldırdı. Saldırı anı amatör bir kamera tarafı
Ağrı'nın HDP'li Belediye Başkanı Sırrı Sakık bölgede PKK terörü ve hendeklerl nedeniyle oluşan olağanüstü hal sonrasında insanların kaçtığını söyleyerek tepki gösterdi.
Rusya savaş gemisinin bu sabah ateş açtığı balıkçı teknesi 'Geçiciler 1'in kaptanı Muzaffer Geçici, olayla ilgili açıklama yaparak, "Ateş açıldığından haberimiz yok" dedi.
Osmanlı arşivlerinde yer alan belgelere göre Birinci Dünya Savaşı'nda cihad fetvası yayınlanması üzerine İran'da Sünni Kürt ve Şii Farisilerle Azerilerden binlerce kişi cepheye gitti
PYD, çoğunluğunu Türkmenlerin oluşturduğu Tel Abyad'taki bazı köylerden yaklaşık 90 aileyi göçe zorladığı belirtildi.
İsviçre Federal Mahkemesi, St-Margrethen okulundaki başörtülü kızın, "dinini yayma ya da öğretimde düzensizlik oluşturmaya çalıştığını gösteren bir kanıt olmadığını" açıklad
Nobel Barış Ödülü verilen Tunus Ulusal Diyalog Dörtlüsü'nün üyesi Hüseyin Abassi, CNN canlı yayınında Türkiye'yi suçladı, spiker susturdu.
Sultan Abdülhamit Han Tugayı'na esir düşen rejim askeri, ''Rejimden kaçmak isteyen birçok asker var ama ölüm korkusu nedeniyle kaçamıyor. Bizi zorla savaştırıyorlar' dedi.
IKBY Başkanı Mesud Barzani, Türkiye ziyareti kapsamında görüştüğü HDP heyetine 'hendekler bir an önce kapatılmalı' çağrısında bulundu.
Dünyanın gözü Suriyeli muhaliflerin ateşkes görüşmesi öncesi buluştuğu Riyad zirvesindeydi. Toplantının yapıldığı otelde müzakere aralarında batılı diplomat ve istihbaratçılar m
Türkiye'yi ziyaret eden Kürdistan Bölge Başkanı Mesud Barzani'nin, PKK Lideri Abdullah Öcalan ile görüştüğü iddia edildi.
Dünyanın en ünlü uyuşturucu baronu olan ‘Bücür’ lakaplı Meksikalı Joaquin Guzman, IŞİD’e savaş açtı.