Mısır ordusunun 8 yıl aradan sonra ABD ile "Parlak Yıldız 2017" adlı ortak askeri tatbikatına başladığını ve Muhammed Necib askeri üssünde 20 Eylül'e kadar tatbikatın devam edeceğini
Başbakan Yardımcısı Akdağ, Arakan'daki insani krize ilişkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine verdiği talimat doğrultusunda AFAD ve Kızılay olarak yardım kampanyası başlattıkların
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde üs bölgelerine PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafından gerçekleştirilen havanlı saldırıda 3 asker hafif yaralandı.
Rusya'ya ait savaş uçaklarının Deyrizor'da düzenlediği hava harekatında 34 sivil yaşamını kaybetti.
Myanmar-Bangladeş sınırında, Arakanlı Müslümanların geçiş noktasına yerleştirilen mayının patlaması sonucu 3 sığınmacı hayatını kaybetti.
Bangladeş Dışişleri Bakanı Mahmud Ali, Arakan'da en az 3 bin Arakanlı Müslüman'ın öldürüldüğünü belirtti.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suudi Arabistan'da yaptığı açıklamada, Moskova'nın Riyad'la yapılacak ortak enerji projelerine ilgi duyduğunu kaydetti.
İsrail askerlerinin 23 Ağustos’ta Beytullahim’e bağlı Cubb Ez-Zeyb köyünde yıktığı okul, Filistin Eğitim Bakanlığı yetkilileri tarafından bugün eğitime açıldı.
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın hava sahasının ihlal ederek ülkenin güneyinde alçak uçuş yaptı.
Trump, ayrı ayrı telefon görüşmeleri yaptığı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed El Nahyan ve Katar Emiri Şeyh Temi
Türkiye'nin roket ve füze sistemleri üreticisi ROKETSAN, yeni iş ve ihracat olanakları için Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na katılacak.
Mısır'ın istemi üzerine, INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi hakkındaki yakalama emrinin kaldırıldığı bildirildi.
Suriye’de hızla gerileyen IŞİD’in elindeki topraklar, paylaşılıyor. Bunun son örneği petrolün kalbi Deyrizor oldu. Batıdan ilerleyen Esad güçlerinin Deyrizor kuşatmasını kırmasının
Kim Jong Un, nükleer bilim adamları, üst düzey askeri yetkilileri ve teknisyenleri kutlamak için büyük bir parti düzenledi.
Rusya Dışişleri Bakanı Körfez krizindeki tüm tarafları doğrudan görüşme yapmaya çağırdı.