Genelkurmay Başkanlığı, PKK'nın Hakkari'deki kamplarına dün ve önceki gece hava saldırıları düzenlediğini duyurdu
Haklarında yakalama kararı çıkan eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara, Pazar geceyarısından sonra Artvin Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a çıkış yaptı. Buradan da Ermenistan'a ge
İran Dışişleri Bakanı Zarif'in çeşitli konuları görüşmek üzere Ankara'ya gelmesi bekleniyordu; ancak ziyaretin ertelendiği öğrenildi. Zarif'in bugün Beyrut'a gideceği öğrenildi.
Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin silahlı kanadı YPG ile ABD arasında sahada yürütülen işbirliği ayrıntılı biçimde gözler önüne serildi.
Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H'ye yönelik 2 ilçede eş zamanlı düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.
Haklarında yakalama kararı çıkan eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın dün gece yarısından sonra Artvin Sarp sınır kapısından Gürcistan'a çıktıkları anlaşıldı.
Tunceli'de PKK ile TKP/ML TİKKO mensuplarıyla birlikte, bugün öğle saatlerinde Hozat karayolunu keserek vatandaşlara kimlik sordu
Suriye'de savaşan silahlı gruplardan Nusra Cephesi, Türkiye'nin IŞİD karşıtı koalisyona katılarak güvenli bölge oluşturma kararı üzerine, Halep kırsalının kuzeyindeki mevzilerinde IŞ
KCK yaptığı yazılı açıklamada kendileri açısından 'tahkim edilmiş ateşkes'in şartlarını sıraladı. Açıklamada Hükümet'in, operasyonların durması ve sürece yeniden dönülmesi i�
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Üzümlü Sınır Kapısı'nda görevli 7 personelden, yaklaşık 10 saatten beri haber alınamıyor.
DBP Şırnak il yönetimi, şehirdeki hiçbir devlet kurumunu tanımadıklarını belirterek bundan sonra kendi kendilerini yöneteceklerini iddia etti
Filistin Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Asami, baskılar sonucunda İsrail'in futbolcuların Batı Şeria'ya geçmesine izin verdiğini söyledi.
Türkiye yeni haftaya üst üste yaşanan saldırı haberleriyle uyandı.
Meteoroloji Genel Müdürülüğü'nün son verilerine göre İstanbul ve Ege Bölgesi'nde şiddetli yağış bekleniyor.
Türkiye’de deniz dolgusu ile inşa edilecek ikinci havalimanı olan Rize-Artvin havalimanı için 3 bin 200 metre uzunluğundaki ana gövdenin sondaj çalışması tamamlandı.