CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, ilk mitingini memleketi Yalova’da gerçekleştirdi. Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalığa hitabeden İnce, “Küçükken teyzem sormuştu, b
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Üsküdar'daki evinin karşısındaki duvara "Her An Her şey Olabilir" yazısını yazan 2 kişi gözaltına alındı. Şüphel
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, 'Afrin'e geri dönüşleri engelleyen YPG/PKK'nin kendisidir' dedi.
İnce, Bahçeli'nin kendisini 'MHP'ye husumet besleyen şahıs' diye nitelemesine yanıt verdi: Ben Bahçeli'nin politikalarına karşıyım, ülkücülere değil.
Ramazanımızın ve orucumuzun yaralanmasından, incitilmesinden korkuyorum. Çünkü bu anlamda olumsuz ortam çok müsait olacak.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 'Kılıçdaroğlu, 7 seçimde Cumhurbaşkanımızın karşısında kaybetti. Sekizinci defa kaybı göze alamadığı için adaylıktan vazgeçtiğini düşünüyorum.
Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV, 31 Ekim'e kadar yüzde 8'e, tapu harcı oranı da yüzde 4'ten 3'e indirildi.
Taliban militanlarının, Afganistan'ın kuzeydoğusundaki Badahşan vilayetine düzenlediği saldırıda, 5 korucu öldü.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) geçici üyelik adaylığını açıklayan İsrail kazanma ihtimalinin düşük olması gerekçesiyle yarıştan çekildi.
24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde kullanılmak üzere 154 milyon 159 bin 80 oy pusulası basılacağı bildirildi.
Türkiye’nin İran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin, İran’da düşerek 11 kişiye mezar olan jetin kaptan pilotu Beril Gebeş’in cesedine, kazanın üzerinden 2 ay geçmesine rağmen halen ulaşı
İçişleri Bakanı Soylu, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullananlarla ilgili yeni kanuni düzenlemeler hazırlandığını söyledi.
SON DAKİKA HABERİ: Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'nin adaylığıyla ilgili "MHP'ye husumet besleyen bir şahıs aday oldu" dedi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin Ulusal Konseyi toplantısında Avrupa'daki Yahudi kırımlarının (pogrom) sebebinin anti-semitizm değil, Yahudilerin sosyal hayattaki konumları ve
HDP Güngören İlçe Teşkilatı'nda PKK propagandası yapıldığı iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında HDP İl Başkanı Cengiz Çiçek ve ilç