MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalefetin 4'lü ittifakıyla ilgili, "Dört, beş partinin bir araya gelmesi bir yarış içerisinde olması, ülkemiz için de faydalı olacak." dedi.
Konya'daki Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali'ne katılan Filistinli tiyatrocular, "Filistin'e Dönüş" isimli oyunu sahneledi.
Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre, 2 Suudi Arabistan askeri, ülkenin güney sınırında görevi sırasında yaşamını yitirdi.
Açıklama, bilgiler doğruysa, öncelikle İsrail istihbaratının gücünü sergiliyor. İran gibi bir ülkeden, nükleer çalışmalar gibi özel gizlilik gerektiren bir konuda delil olabilecek bel
Son dönemde Suriye’de Esad/İran/Hizbullah güçlerine karşı doğrudan saldırılar gerçekleştiren İsrail adına bu ülkede savaşacak bir vekil yok muydu?
Uzmanlara göre, Türkiye bir güneş ülkesi olmasına rağmen toplum güneş ışınlarından yeterince faydalanamıyor.
İsrail yönetiminin, Yüksek İslami Heyet Başkanı ve Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri'ye 1 bir ay süreyle ülke dışına çıkma yasağı koyduğu öğrenildi.
ABD Savunma Bakanı James Mattis, ABD Senatosu'na, Türkiye gibi müttefik ülkelere Rusya'dan silah aldıkları gerekçesiyle yaptırım uygulamayı değerlendirirken daha esnek davranma çağrısı
Fas, 'Hizbullah örgütü ile Polisario Cephesi arasındaki ilişkinin ülke güvenliğini ve istikrarını tehdit ettiği gerekçesiyle' İran ile diplomatik ilişkilerini kestiğini açıkladı.
OECD dünyada konut fiyatlarının en fazla arttığı ülkeleri araştırdı. Araştırmaya göre, 2010'dan bu yana konut fiyatlarının en fazla yükseldiği ülke Türkiye oldu.
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Suriye'de barış sağlanmadan ABD'nin ülkedeki kuvvetlerini çekmeyeceğini söyledi.
Japonya'da polis, güvenlik güçlerinden haftalar boyuna kaçışı tüm ülkenin medyadan takip ettiği garip bir hikâyeye dönüşen cezaevi firarisini sonunda yakaladı.
ABD'nin yeni Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İran'ın "istikrarı bozucu ve zararlı faaliyetleri" konusunda ülkesinin "derin endişe" duyduğunu söyledi.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda büyük şüphe. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in “Dostlarımıza Uganda’dan ananas gelmiş” diyerek şifresini verdiği ‘elmas kaçakçılığı’nın sava
Hürriyet gazetesi yazarı Taha Akyol, Türkiye'nin demokrasi geçmişini irdelediği köşe yazısında kuvvetler ayrılığından uzaklaşıldığı dönemlerin ülke tarihi açısından kan ve göz