Üyelerinin çoğu AK Parti’ye yakın iş adamlarından oluşan MÜSİAD’ın Başkanı Nail Olpak, kurulması muhtemel koalisyonlar içinde ilk tercihlerinin Ak Parti-MHP birlikteliği olduğunu aç
ABD Genelkurmay Başkanı Dempsey, IŞİD'le mücadele kapsamında Irak'a yeni asker gönderilmesi ve yeni üsler kurulmasının gündemde olduğunu söyledi
Durmaz, koalisyon için şartlarının ve kırmızı çizgilerinin olduğunu söyledi.
Diyarbakır'da 4 kişinin öldüğü saldırıya ilişkin açıklamada bulunan ve ardından koalisyon ile ilgili değerlendirme yapan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, MHP'ye sert gönderm
Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal, 'Genel seçimlerin, Türkiye'nin demokratik tecrübesinin ve siyasi hayatın canlılığının göstergesi' olduğunu bildirdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, 'Oy oranları artmadığı halde, bazı partilerin zafer kazanmış gibi bir görüntü sergilemelerinin bir göz boyama olduğunu söylemem lazım' dedi.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen patlama sonucu 3 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Suriye ordusuna ait helikopterin Halep'te muhaliflerin denetimindeki bölgelere düzenlediği 'varil bombalı' saldırılarda 11 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, koalisyon tartışmalarına ilişkin, "Biz, önceliğimizin Adalet ve Kalkınma Partisi'nin iktidarda olmadığı bir seçenek olduğunu düşünüyo
KCK yöneticisi Mustafa Karasu, HDP'nin almış olduğu seçim sonuçlarını değerlendirdi...
Irak'taki ABD öncülüğünde IŞİD'e hava saldırıları düzenleyen uçaklar yanlışlıkla Irak ordusu ve milis güçlerini vurdu. Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor
Macaristan Başbakanı Victor Orban, Mısır'ın darbeci lideri Sisi ile yaptığı görüşme sonrası Avrupa ve araplar için Mısır'ın anahtar olduğunu savundu
Rusya Devlet Başkanı Putin, askeri alandaki faaliyetlerinin kendini savunmak için olduğunu, NATO'ya saldıracağı söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi.
BM Güvenlik Konseyi, Suriye'de çocukların da arasında olduğu çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden olan varil bombalı saldırıyı kınadı.
Mısır’da darbeyle başa gelen Cumhurbaşkanı Sisi’yi, Almanya'da protesto eden gazeteci Eladly, Mısır vatandaşlığının alınmasının söz konusu olduğunu iddia etti.