Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Paralel ihanet çetesi, bölücü örgütle el ele vermiş yeni planlar peşinde koşuyor" dedi.
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenlenen gösterilerde, polisin şiddet uyguladığı algısını oluşturmak isteyen 4 eylemcinin yaptıkları kare kare görüntülendi.
Başbakan Yardımcısı ve çözüm sürecinin koordinatörü Yalçın Akdoğan HDP'li Sırrı Süreyya Önder'e yanıt verdi. Akdoğan, "Şimdi birisi diyor ki, 'yolun sonuna gelindi'. Arkadaşım bi
7,9’luk depremin ardından Nepal’de ölü sayısı 6 bini geçti. Morglarda yer kalmaması sebebiyle sağlık görevlilerine cesetlerin bir an önce yakılması emri verildi.
Paralelci-Ulusalcı ittifakının mağduru başörtülü öğrenci oldu. Paralelcilerin Eğitim Sendikası Aktif-Sen üyesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Akın Öztürk, ulusalcı Eğiti
Paralel yayın organı Samanyolu TV'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Osman Özsoy, serbest bırakıldı.
Rum Dışişleri Bakanı Kasulidis, "KKTC’ye doğrudan uçuş için formül bulunabilir" derken, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocas da Yunanistan’ın artık Kıbrıs’ta garantör ülke olm
NPT'ye taraf olmayan ve İran'ın nükleer faaliyetlerini sık sık eleştiren İsrail'in 'gizli nükleer gücü' sadece öngörüler ve tahminler yoluyla analiz edilebilir durumda...
İstanbul Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs'ta başta Taksim, Şişli ve Mecidiyeköy'de olmak üzere çok sayıda yolun trafiğe kapanacağını duyurdu.
Suriye'de, muhaliflerin kontrolündeki İdlib rejim güçleri tarafından aralıksız havadan ve karadan bombalanıyor. Yaklaşık 100 bin Suriyeli, Türkiye sınırına yakın bölgelerdeki boş araz
İstanbul Selimpaşa'da TEM otoyolu üzerinde iki tır, bir tanker ve bir otomobilin karıştığı kazada 2 kişi öldü. Kaza nediyle yol bir süre trafiğe kapandı.
Suriye'nin İdlib kentine Esad rejimine bağlı uçaklarla hava saldırısı düzenlendi. Yerel kaynaklar, 10 kişinin öldüğünü, çok sayıda da yaralı olduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz, bu mücadelemizde hep yanımızda oldu. Bugün Türkiye, kritik bir dönemin eşiğinde bulunuyor. Bölücü terörden, paralel ihanet çetesine kadar pek çok
Suriye muhalif koalisyonu ülkelerindeki iç savaştan çıkış yolu bulabilmek amacıyla Mayıs ayında Cenevre'de yapılacak Suriye görüşmelerine katılacaklarını açıkladı.
Suriye'nin güneyinde Filistinli mültecilerin yaşadığı Yermuk Mülteci Kampı'nda 18 bin kişi kaldı. IŞİD ve rejim tehdidi altında hayatta kalmaya çalışanlar, uluslararası toplum tarafı