Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Türkiye kritik bir dönemin eşiğinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz, bu mücadelemizde hep yanımızda oldu. Bugün Türkiye, kritik bir dönemin eşiğinde bulunuyor. Bölücü terörden, paralel ihanet çetesine kadar pek çok tehditle karşı karşıyayız” dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca ATO Congresium’da düzenlenen “Türkiye Tarım ve Kırsal Kalkınma Hamlesi Projesi Uygulamaları Tanıtım Programı”nda konuÅŸtu.

ErdoÄŸan’ın açıklamasından satırbaÅŸları ÅŸöyle:

“Bu vatanın ekmeÄŸini yiyip, suyunu içip, bu ülkenin imkanlarıyla okuyup bir yere gelenlerin, milletten topladıklarıyla semirenlerin, yurt dışındaki sırça köÅŸklerinde ihanet çeteleri kurup, Türkiye’yi sırtından hançerlemesine asla göz yummayacağız.

“Bu millet kendi kaderini, kendi parlamentosunda milli iradesiyle belirleyen bir millettir. Bizim kaderimize farklı parlamentolardan hükmetmek isteyenlere evelallah bu parlamento, bugüne kadar cevap vermediÄŸi gibi bundan sonra da onların beklediÄŸi istikamette hiçbir zaman beklentilerine aynı ÅŸekilde cevap vermeyecek, tam aksi cevabı verecektir.

“Bin yıldır bu coÄŸrafyayı bize vatan yapmamak için baÅŸvurmadık yol, gerçekleÅŸtirmedik zulüm bırakmayanların dümen suyuna girmiÅŸ olanları, bu topraklar kabul etmez. YaÅŸarken de kabul etmez, öldükten sonra da kabul etmez. Onun için toprakları nasıl bütünleÅŸtiriyorsak, toplulaÅŸtırıyorsak bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep beraber Türkiye olacağız.

“Biz bu ülkeye insanıyla ve toprağıyla sevdalıyız. Ä°ÅŸte bu sevdayla yaklaşık 13 yıldır gece gündüz milletimize hizmet ettik. Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada güçlü, itibarlı, kalkınmış, refah içinde bir ülke haline getirmek için içeride ve dışarıda herkesle mücadele ettik. Milletimiz, bu mücadelemizde hep yanımızda oldu.

“Bugün Türkiye, kritik bir dönemin eÅŸiÄŸinde bulunuyor. Bölücü terörden, paralel ihanet çetesine kadar pek çok tehditle karşı karşıyayız. Türkiye’nin bölgesindeki kardeÅŸleriyle kucaklaÅŸmasından rahatsız olanlar, bunu hazmedemeyenler çevremizi adeta bir ateÅŸ çemberiyle kuÅŸattı.

“Biz neyin, niçin olduÄŸunu gayet iyi biliyoruz. Bunların arkasında kimlerin olduÄŸunu, hangi hesapları güttüklerini de çok iyi biliyoruz. La galibe illallah, nedir anlamı? Allah’tan baÅŸka galip yoktur. Bütün hesapların üzerinde bir hesap vardır, onu da ancak Allah bilir.”

 

 

Kaynak : Ä°MC TV

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.