Sosyal Medya

Güncel

'Özendikleri Osmanlıcılık bugün olsaydı, kelleleri giderdi'

Seçim çalışmaları için Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne gelen Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, partililer ile yaptığı sohbette hükümeti eleştirerek, 'Eğer çok istedikleri şeriat düzeni olsaydı, kesilmedik uzuvları kalmazdı bu hırsızların' dedi.



Partisinin Ä°skenderun ilçe teÅŸkilatını ziyaret edenEmine Ülker Tarhan'a partililer büyük ilgi gösterdi. Türkiye'de ciddi bir devalüasyon yaÅŸandığını belirten Tarhan, Türkiye'nin ekonomik krizin eÅŸiÄŸinde olduÄŸunu savundu. Ekonomide yaÅŸanan durumun, 2001 yılında dönemin BaÅŸbakanı Bülent Ecevit'e yazar kasa atma olayını hatırlattığını belirten Tarhan, "Krizi seçime kadar ertelemeye kararlı göründüklerini, ama eninde sonunda Türkiye'nin krize doÄŸru gittiÄŸini görüyorum. Bu cari açık sürdürülebilir bir cari açık deÄŸil arkadaÅŸlar. Yani biz sürekli ülke olarak cepten yiyor durumdayız. Bunu hissettirmemeye çalışıyorlar ama sokaktaki insan bunu eni iyi o hissediyor" dedi.

ÖZENDÄ°KLERÄ° OSMANLICILIK BUGÜN OLSAYDI KELLELERÄ° GÄ°DERDÄ°

Hükümetin ülkeye büyük zararlar verdiÄŸini iddia eden Tarhan, ÅŸunları söyledi: "Cehennem diye bir yerin varlığına inanıyoruz. Onlar oraya gidecekler. Öyle büyük günahları var ki oraya gideceklerine inanıyoruz. O çok özendikleri yeni Osmanlıcılık bugün olsaydı, iÅŸledikleri günahlar ve suçlar nedeniyle kelleleri çoktan gitmiÅŸti. EÄŸer çok istedikleri ÅŸeriat düzeni olsaydı bu topraklarda, hırsızların biliyorsunuz ÅŸeriatta önce kolları kesilir. Kesilmedik uzuvları kalmazdı bu hırsızların. O yüzden çekip gitsinler. Daha fazla bu ülkeye, Anadolu'ya gölge etmesinler." 


KAYNAK: DHA 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.