Sosyal Medya

Güncel

Babuşcu'dan kritik seçim uyarısı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu Türkiye'nin zor bir dönemeçten geçtiğini belirterek, "7 Haziran seçimleri yapılmış ve yapılacak olan seçimlerin en önemlisidir. Bu seçime tarihi bir sorumluluk duygusu ile hazırlanmalıyız" dedi.



AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı 5. OlaÄŸan Kongresi Sinan Erdem Spor Salonu’nda baÅŸladı. BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu da AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı 5. OlaÄŸan Kongresi’ne katıldı. Kongrede eÅŸi Sare DavutoÄŸlu ile birlikte salonu dolduran binlerce partiliyi selamlayan DavutoÄŸlu, AK Partililere karanfil attı. Salonu adım adım gezen DavutoÄŸlu, zaman zaman yanına gelen çocukları sevdi.

AK Parti Ä°stanbul Ä°l Kongresi’ne DavutoÄŸlu’nun yanısıra BaÅŸbakan Yardımcısı Numan KurtulmuÅŸ, AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Süleyman Soylu, SaÄŸlık Bakanı Mehmet MüezzinoÄŸlu, Çevre ve Åžehircilik Bakanı Ä°dris Güllüce, AB Bakanı ve BaÅŸmüzakereci Volkan Bozkır, Gençlik ve Spor Bakanı Akif ÇaÄŸatay Kılıç, AK Parti Ä°stanbul BaÅŸkanı Aziz BabuÅŸçu, AK Parti Ä°stanbul yönetimini devralan Selim Temurci ve partililer katıldı.

BABUÅžÇU: “7 HAZÄ°RAN, YAPILMIÅž VE YAPILACAK SEÇÄ°MLERÄ°N EN ÖNEMLÄ°SÄ°DÄ°R”

Kongrede konuÅŸan AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Aziz BabuÅŸçu, Türkiye’nin zor bir dönemeçten geçtiÄŸini belirterek, “2015 seçiminin hem ülkemiz, hem de kardeÅŸ coÄŸrafyalar için anlamının ÅŸuurundayız. 7 Haziran seçimleri yapılmış ve yapılacak olan seçimlerin en önemlisidir. Bu seçime tarihi bir sorumluluk duygusu ile hazırlanmalıyız. Milletin elde ettiÄŸi kazanımları mutlak sonucu baÄŸlayacak seçim bu seçimdir. Anayasayı deÄŸiÅŸtirecek seçim bu seçimdir. 7 Haziran Gezi kalkışmasıyla, 17-25 Aralık ihanet giriÅŸimleri ile bu millete operasyon yapmaya kalkanların son çırpınışların bitirecektir. Türkiye bu günlere gelirken az engelle karşılaÅŸmadı. Vesayet giriÅŸimleri, paralel çete tuzağı kirli emellerine ulaÅŸsaydı, saatler eski Türkiye’ye kurulacaktır” dedi.

BabuÅŸçu konuÅŸmasında paralel yapı ile mücadeleye de deÄŸinerek, “Paralel yapı ile mücadele siyasi deÄŸil milli bir mücadeledir. Bu mücadelede saÄŸlam irade olmak kati görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.