Sosyal Medya

Güncel

Marmara'da hava muhalefeti: Ä°DO ve BUDO seferleri iptal

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ve İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş.'nin bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak



Bursa Deniz Otobüsleri Ä°ÅŸletmesi (BUDO) ve Ä°stanbul Deniz Otobüsleri AÅž'nin (Ä°DO) bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

BUDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Mudanya-Ä°stanbul ve 08.00 Ä°stanbul-Mudanya seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamadı. BUDO, 09.00'daki Mudanya-Ä°stanbul, 09.30'daki Armutlu-Ä°stanbul ve 10.45'teki Ä°stanbul-Mudanya seferlerini de iptal etti.

Ä°DO da 07.00 ile 07.15 Yalova-Pendik, 07.00 Pendik-Yalova, 07.30 Bursa-Yenikapı, 07.30 Bandırma-Yenikapı, 08.00 Bursa/Armutlu-Yenikapı/Kadıköy deniz otobüsü seferlerini gerçekleÅŸtiremedi.

Ä°DO, 08.15'deki Yenikapı-Yalova, Pendik-Yalova ve Yalova-Pendik ile 09.00'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 10.30'daki Bursa-Yenikapı/Kadıköy ve 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerinin de iptal edildiÄŸini duyurdu.

Öte yandan, sabahın erken saatlerinde hızı zaman zaman saatte 40 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle Bakırköy, Zeytinburnu ve Fatih ilçelerinde yüksekliÄŸi 2 metreyi bulan dalgalar sahil ÅŸeridini dövdü. Åžiddetli rüzgar nedeniyle bazı aÄŸaçlar devrildi.

ARABALI VAPUR SEFERLERÄ° DURDURULDU

Öte yandan, Çanakkale'de etkisini sürdüren kuvvetli lodos nedeniyle Gelibolu-Lapseki, Geyikli-Bozcaada ve Gökçeada-Kabatepe arasındaki araba vapuru seferleri durduruldu.

Sarıçay'da baÄŸlı bulunan bazı balıkçı teknelerinin kuvvetli rüzgar nedeniyle halatları koptu. Teknelerin tekrar yerine baÄŸlanması için itfaiye ekipleri çalışma baÅŸlattı. Bu sırada birçok balıkçı teknesinde hasar oluÅŸtu.

Çanakkale BoÄŸazı'ndan geçen transit gemilere sunulan pilotaj hizmeti de geçici olarak durduruldu. BoÄŸazdaki deniz ulaşımı Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbayır arasındaki araba vapuru ve feribot seferleriyle sürdürülüyor. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.