Sosyal Medya

Güncel

Tarhan'ın partisi: Bize ulusalcı demeyin

Anadolu Partisi yöneticisi Yunus Yunusoğlu, Emine Tarhan öncülüğünde kurdukları partinin 'ulusalcı' olmadığını belirtti.



Emine Ülker Tarhan’ın kurduÄŸu Anadolu Partisi'nin (AP) teÅŸkilatlardan sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yunus YunusoÄŸlu, "Emine Ülker Tarhan için bu zamana kadar hep ‘Ulusalcı’ vurgusu yapıldı. Ama kendisi merkezde bir parti kurdu. Bu ‘Ulusalcı’ söylemini yapanlar bugün ne diyecekler çok merak ediyorum. Bize saÄŸcılara kapısını açtı deniyor. Hayır. Partide AKP’li var, CHP’li var, eski ANAP’lı var, hiç partili olmayan var. Biz oyumuzu Anadolu’dan alacağız. Partimizin ismi de Anadolu Partisi" dedi.

'GÖRÜÅžTÜÄžÜMÜZ VEKÄ°LLER VAR'

Odatv adlı bir internet sitesine konuÅŸan YunusoÄŸlu, CHP içindeki muhalif milletvekillerinin AP’ye geçmesiyle ilgili soruya, “Emine Hanım’ın ve bizim görüÅŸtüklerimiz var. Ama bu tür geçiÅŸlerin çok büyük katkıları olmadığını daha önce yaÅŸadık. DiÄŸer siyasi partilerle grup kurulan dönemleri hatırlayın. GörüÅŸtüÄŸümüz arkadaÅŸlar var. Tabii takdir edersiniz ki onların onayı olmadan isimlerini veremem” ÅŸeklinde cevap vardı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.