Sosyal Medya

YaÅŸam

Şehit babasının ismini taşıyacak

Diyarbakır'da Kobani bahane ederek düzenlenen saldırılarda şehid edilen Hasan Gökgöz'ün oğlu dünyaya geldi. Bugün dünyaya gelen erkek çocuğa babasının ismi 'Hasan' verildi.



Kobani bahanesiyle ortalığın yakılıp yıkıldığı terör olayları 34 cana mal olmuÅŸ, Hasan Gökgöz, Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken, silahlı saldırıya uÄŸrayarak sığındığı binada iÅŸkence edilerek öldürüldükten sonra dördüncü kattan aÅŸağıya atılmıştı. Diyarbakır'daki eylemlerde PKK'lı gruplar tarafından IŞİD'in cinayet eylemlerini aratmayan yöntemlerle öldürülen Hasan Gökgöz'ün 4 yıllık eÅŸi 22 yaşındaki Yüksel Gökgöz, 9 aylık hamileydi. 2 yaşında bir oÄŸlu olan Gökgöz'ün bugün bir erkek oÄŸlu dünyaya geldi. Gökgöz'ün oÄŸluna babasının isminin verileceÄŸi öÄŸrenildi.

"Onların yeri dolacak"

Kurban eti dağıtırken, silahlı saldırıya uÄŸrayan, sığındığı binada iÅŸkence edilerek öldürüldükten sonra, dördüncü kattan aÅŸağı atılan Hasan Gökgöz'ün babası 60 yaşındaki Mehmet Gökgöz Yeni Åžafak'a konuÅŸtu. Bugün bir erkek torunu sahip olduÄŸunu ifade eden Gökgöz, torununa babasının ismini vereceklerini söyledi. "Bizi yokluktan var eden Allah'a ÅŸükürler olsun" diyen Gökgöz, "Allah bir tanesini aldı, bir tanesini verdi. Åžükürler olsun. Hasanlar bitmez, Hüseyinler de bitmez. Onların yerleri dolacak Allah'ın izniyle. Babasının yolunu takip edecek, küfrün karşısında duracak" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

2 yaşında bir oÄŸlu olan Hasan Gökgöz'ün 4 yıllık eÅŸi 22 yaşındaki Yüksel Gökgöz, kocası ÅŸehit edildiÄŸinde 9 aylık hamileydi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.