Sosyal Medya

Coğrafyamız

İşgal Rejimi Cami Kapattı

Müslümanların duygularını hiçe sayan İşgal Rejimi Hz. İbrahim Camisi'ni 2 Günlüğüne Kapattı



Siyonist iÅŸgal rejiminin Batı Yaka’nın El-Halil ÅŸehrindeki Filistin Evkaf MüdürlüÄŸü'ne Yahudilerin bayramı nedeniyle önümüzdeki Pazar ve Pazartesi günlerinde El-Halil Camisi'nin Müslümanlara kapalı olacağını ilettiÄŸi belirtildi.

Evkaf MüdürlüÄŸü tarafından yapılan açıklamada, iÅŸgal yönetiminin önümüzdeki hafta başında ÅŸehirde bulunan tarihi Hz. Ä°brahim Camisi'ni iki günlüÄŸüne Müslümanlara kapatırken,
caminin Siyonist gaspçılara açılacağı, bu iki günde Siyonistlerin cami avlusuna ve içine girip istedikleri gibi ayin yapacakları ve camiyi kirletecekleri ifade edildi.
 
Açıklamada caminin bütün revak ve bölümleriyle Müslümanlara kapatılacağı, ezanın bu iki günde okunmayacağı, Müslümanların duygularını hiçe sayan bu uygulamanın Allah’ın evlerine yapılan tecavüzlerden biri olduÄŸu hatırlatıldı.

El-Halil Camisi 1994 yılında saldırıya uÄŸradıktan sonra iÅŸgal rejimi tarafından ikiye bölündü. Bir bölümü Müslümanlara diÄŸeri ise Siyonist Yahudilere tahsis edildi. Yahudi bayramlarında ise cami bütünüyle Müslümanlara kapatılıyor.

FÄ°LÄ°STÄ°N HABER

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.