Sosyal Medya

YaÅŸam

Başbakan Erdoğan'a destek için yürüyor

Başbakan Erdoğan'a destek amacıyla kefeni simgeleyen beyaz çarşafa sarınarak İstanbul'dan yola çıkan Remzi Can, Kızılcahamam’a ulaştı.



BaÅŸbakan ErdoÄŸan'a destek için kefeni simgeleyen beyaz çarÅŸafa sarınarak Ä°stanbul'dan yola çıkan Remzi Can, Kızılcahamam’a ulaÅŸtı.

YürüyüÅŸüne 8 gün önce BaÅŸbakan ErdoÄŸan arkadaÅŸlarına destek olmak amacıyla baÅŸladığını belirten Can, "Sayın BaÅŸbakanımız ilk geldiÄŸi günden beri kefenimiz üzerimizde, savaÅŸa giden insanlarımıza ÅŸehit denir, ben de bir gün bu yolda öleceÄŸim ama kefenimi çıkartmayacağım" dedi.

YürüyüÅŸü sırasında Bolu'da vazgeçmesi için kendisine para teklif edildiÄŸini iddia eden Can, ÅŸöyle konuÅŸtu:

"BaÅŸbakan ve arkadaÅŸlarının bu ülkeye neler verdiÄŸini çok iyi biliyoruz. Ben 43 yaşındayım, çocukken gaz lambasıyla ders çalıştığımı çok iyi biliyorum. Allah nasip ederse 70 kilometrelik yolum kaldı. günde 30-40 kilometre yol alıyorum. Çantam çok ağırdı ve ayakkabı tercihim iyi deÄŸildi ama tamamlayacağım bu yolu. Yola çıkarken kendime atalarımızı, Sarıkamış’ta verilen mücadeleyi hatırlattım. Ä°yi niyetle çok insanlar destek verdiler, farklı düÅŸüncede olan da vardı. DüÅŸünce farklı tatbiki olmalı. Bu ülkede vekilleri millet getirip millet götürüyor. Birileri istedi diye BaÅŸbakanımız gitmeyecek, birileri istedi diye benim devletime kimse müdahale edemez."

 

 

AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.