Sosyal Medya

Rıdvan: "Mescid-i Aksa Yapay Bir Depremle Tamamen Yıkılabilir"

Bakan Rıdvan, Siyonistlerin nihai hedeflerinin Mescid-i Aksa'yı yıkarak yerine sözde mabedi inşa etmek olduğunu belirtti.



Filistin Vakıflar ve Dini Ä°ÅŸler Bakanı Ä°smail Rıdvan, sözde Süleyman mabedinin inÅŸa edilmesi için Mescid-i Aksa'nın yapay bir depremle tamamen yıkılarak yerle bir edilebileceÄŸi uyarısında bulunarak, Mescid-i Aksa altında yürütüldüÄŸü ortaya çıkan yeni kazı çalışmalarına ve kadın yerleÅŸimciler için yapılan sinagoga dikkat çekti.

Mescid-i Aksa'ya saldırının Müslümanların inancına, duygularına ve deÄŸerlerine saldırı anlamına geldiÄŸini belirten Rıdvan, Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde kız öÄŸrencilerin düzenlediÄŸi "Mescid-i Aksa Tehlikede" etkinliÄŸinde yaptığı konuÅŸmada, Siyonistlerin Mescid-i Aksa'ya arka arkaya düzenlediÄŸi baskınlarla, kazı çalışmalarıyla ve cinayetleriyle Filistinlileri, Arapları ve Müslümanları oldu bittiyi kabul etmeye alıştırma aÅŸamasına geldiÄŸini söyledi. Bakan Rıdvan, Siyonistlerin nihai hedeflerinin Mescid-i Aksa'yı yıkarak yerine sözde mabedi inÅŸa etmek olduÄŸunu belirtti.

Arap BirliÄŸi'ne, Ä°slam Ä°ÅŸbirliÄŸi TeÅŸkilatı'na ve Müslüman ülkelerin liderlerine seslenen Rıdvan, Mescid-i Aksa'yı bekleyen yakın tehlikenin ele alınması için acilen bir toplantı düzenlenmesi gerektiÄŸini belirtti.

Mescid-i Aksa'nın korunması için askeri ve siyasi anlamda harekete geçilmesi çaÄŸrısında bulunan Rıdvan, Filistinlilerden de Mescid-i Aksa'ya giderek nöbet tutmalarını istedi.

filistinhaber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.