Sosyal Medya

Güncel

İBB Yenikapı'daki Araçlar ve İşten Çıkarılanlar İçin 2 Komisyon Kuruyor

İBB Meclisi'nde AK Parti grubunun, İmamoğlu'nun talimatıyla Yenikapı miting alanında sergilenen araçlar ve İBB'den çıkarılan işçilerle ilgili 2 ayrı komisyon kurulması önerisinin gündeme alınması oy birliği ile kabul edildi.



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu baÅŸkanlığında toplanan Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye Meclisi, tatilin ardından aylık toplantılara bugün baÅŸladı. 
 
Toplantıda AK Parti grubunun Ä°mamoÄŸlu'nun talimatıyla Yenikapı miting alanında sergilenen araçlar ve Ä°BB'den çıkarılan iÅŸçilerle ilgili 2 ayrı komisyon kurulması önerisinin gündeme alınması oy birliÄŸi ile kabul edildi.
 
Bu kapsamda, komisyonlardaki Meclis üyeleri 3 ay boyunca iÅŸten atılan Ä°BB personeli ve ihtiyaç fazlası kiralık araçlarla ilgili çalışma yaptıktan sonra meclisi bilgilendirecek.
 
    
 
 
​ 5 YILLIK MALİYETİ 250 MİLYON LİRA
 
 Ä°BB Genel Sekreteri Yavuz Erkut Yenikapı'd yaptığı açıklamada "Ä°stanbul Büyük Åžehir Belediyesi, baÄŸlı   kuruluÅŸları Ä°ETT, Ä°SKÄ° ve 28 iÅŸtirak ÅŸirketlerinde 730 araçtan tasarruf edilebileceÄŸi belirlenmiÅŸtir. Toplamda   yılda 49,5 milyon lira tasarruf saÄŸlanacaktır. 5 yıllık süreçte bu tasarruf 250 milyon lirayı bulmaktadır"  demiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.