Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan Akşener'e: Hanımefendinin kaçacak deliği yok, onun hesabı ağır olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Akşener'in Denizli'deki mitinginde, "Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizlililer, nasılsınız, iyi misiniz? Koca yürekli Denizlililer, size terörist dediler, iyi misiniz?" sözlerine sert sözlerle tepki verdi. Erdoğan, "Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak" dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, partisinin Elazığ mitinginde halka hitap etti. 
 
Buradaki konuÅŸmasında önemli açıklamalarda bulunan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın hedefinde Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener vardı.
 
AkÅŸener'in Denizli mitinginde kendisini hedef alan, "CumhurbaÅŸkanının terörist dediÄŸi Denizlililer, nasılsınız, iyi misiniz? Koca yürekli Denizlililer, size terörist dediler, iyi misiniz? 18 milyon seçmene terörist diyen bir CumhurbaÅŸkanı. Bunun ne kadar acı, kötü bir tanımlama olduÄŸunu biliyorsunuz. Bu arkadaÅŸ kutuplaÅŸtırarak, birbirimize düÅŸürerek bu politikayı 17 yıldır sürdürüyor" sözlerine çok sert tepki gösteren ErdoÄŸan, ÅŸu sözleri kaydetti:
 
"Aydınlı efelere, MaraÅŸlı edelere, Karadenizli uÅŸaklara, Erzurumlu dadaÅŸlara eÄŸlence olsun diye terörist denmez. Bunun adı ÅŸaka deÄŸil, komiklik deÄŸil, olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. DaÄŸdan aracılarla pusula geliyor, emir geliyor, direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil'in mızıkacıları bize saldırıyorlar. Hanımefendinin kaçacak deliÄŸi de yok. Çünkü o milletvekili de deÄŸil. Onunla hemen hesaplaÅŸacağız. Onun hesabı ağır olacak. Milletimiz onlara sandıkta en büyük tokadı atacak. 31 Mart günü millet onlara ÅŸaka nasıl olurmuÅŸ sandıkta gösterecek."
 
ErdoÄŸan'ın açıklamalarından öne çıkan baÅŸlıklar ÅŸöyle:
 
"Åžehit Fethi Sekin'i ana ocağında rahmetle yad ediyorum. Fethi Sekin gibi vatan millet sevdalıları oldukça Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. 31 Mart'ta iftiracı müptezellere ahlak, dersi insanlık dersi vermeye hazırlanan bir Elazığ var. Türkiye'nin en sancılı dönemlerinde gakkoÅŸlar dualarıyla bizim yolumuzu aydınlattı. Bugüne kadar olduÄŸu gibi inÅŸallah bundan sonra da Elazığ'ın teveccühüne layık olmaya çalışacağız
 
SÄ°YASETTE YALANCININ MUMU EN FAZLA SEÇÄ°ME KADAR YANAR
 
Siyaset gönülleri buluÅŸturmak için yapılır. Her kim siyaseti insanımızı birbirine kırdırma aracı haline getiriyorsa PKK'nın desteklediÄŸi HDP gibi. Onlar bu millete ihanet içerisindedir. Bu millet yalanlarıyla, iftiralarıyla siyaseti kirleten, lekeleyen çok kifayetsiz görmüÅŸtür. Siyasette yalancının mumu en fazla seçime kadar yanar. 40 yıllık siyaset hayatımız boyunca her türlü siyasetçi tipini gördük. Milletin emanetini koruyanları da ihanet edenleri de gördük. Her kim miting meydanlarını iftira kürsüsüne çeviriyorsa, o sadece kendi itibarını deÄŸil, siyasetin itibarını da yok ediyor demektir. Ben KılıçdaroÄŸlu'na açtığım davaları kazanıyorum. Kazandığım paraları da Mehmetçik Vakfı'na hibe edeceÄŸim.
 
Bu millet kendini hafife alanları, milletin aklıyla alay edeni er ya da geç ama mutlaka sandığa gömer. Kandil'in mızıkacıları bize saldırıyor. Denizli'deki, Aydın'daki rezaleti inÅŸallah Elazığ'da da tekrarlamazlar, sizleri terörist diye selamlamazlar. Bunların gayesi bize hakaret ederek, bölücü örgütün uzantılarıyla girdikleri ittifakı gizlemektir.
 
AKÅžENER'Ä°N 'TERÖRÄ°STLER' Ä°FTÄ°RASINA SERT CEVAP
 
Aydınlı efelere, MaraÅŸlı edelere, Karadenizli uÅŸaklara, Erzurumlu dadaÅŸlara eÄŸlence olsun diye terörist denmez. Bunun adı ÅŸaka deÄŸil, komiklik deÄŸil, olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. DaÄŸdan aracılarlarla pusula geliyor, emir geliyor, direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil'in mızıkacıları bize saldırıyorlar. Hanımefendinin kaçacak deliÄŸi de yok. Çünkü o milletvekili de deÄŸil. Onunla hemen hesaplaÅŸacağız. Onun hesabı ağır olacak. Milletimiz onlara sandıkta en büyük tokadı atacak. 31 Mart günü millet onlara ÅŸaka nasıl olurmuÅŸ sandıkta gösterecek.
 
Cudi'de bunların inine girdik, gömdük mü? Gabar'da, Tendürek'te bunların inlerine girdik. Ta Kandil'e kadar gittik.
 
OY YOKSA HÄ°ZMET YOK. KÄ°M DÄ°YOR? CHP'LÄ° BELEDÄ°YE BAÅžKANI
 
Hatay'da saldırıyor. Ne diyor? Oy yoksa hizmet yok. Kim diyor? CHP'li belediye baÅŸkanı. Böyle bir belediye baÅŸkanından hanımefendi niye bahsetmiyorsun? Böyle siyaset olur mu?
 
Åžimdi hanımefendi nasıl beÄŸendin mi? Bak Kürdistan diyor. Onunla omuz omuza yürüyorsun hanımefendi. Sen ErdoÄŸan'ın aÄŸzından kalkıp da halkına terörist ifadesini kullandığını asla ispat edemezsin. Bunun bedelini ödeyeceksin. Senin ortağın ödüyor iÅŸte, sen de ödeyeceksin. HDP ödüyor ödüyor zaten bitmiyor. Birileri cezaevinde süre dolduruyor, FETÖ'cüler dolduruyor, aynı yolda sen de düÅŸebilirsin.
 
Niye? Bu ülkenin CumhurbaÅŸkanı'na iftira atamazsın. Yalan söyleyemezsin. Türkiye yol geçen hanı deÄŸildir. Bir hukuk devletidir. Ne diyor? Biz arkamızı YPG'ye PKK'ya dayadık. Ben de buradan sesleniyorum, biz de arkamızı GakkoÅŸlara dayadık.
 
BAY KEMAL'Ä°N SÖYLEYECEK HÄ°ÇBÄ°R ÅžEYÄ° YOK
 
Bay Kemal'in söyleyecek hiçbir ÅŸeyi yok, diÄŸerlerinin de yok. Bunlara tavır almak yerine her defasında hakaret, hakaret, hakaret... Benim CHP'ye, sözde Ä°yi Parti'ye, Saadet'e gönül vermiÅŸ kardeÅŸlerime bu gerçekleri hiç anlatamıyorlar. Kandil'e laf edemiyorlar, Pensilvanya'ya tek kelime söylemiyorlar, YPG'ye tek bir eleÅŸtiri getiremiyorlar. Bu çapsızlar hangi iftirayı atarsa atsın bizim tek bir gündemimiz var, bizim derdimiz millet, hedefimiz hizmet.
 
Bu Kürdistan'dan bahseden terbiyesiz var ya ne diyor biliyor musunuz? Buraya geldi cumhurbaÅŸkanı, buraya hızlı tren gelecekmiÅŸ diyor. Mardin'in hızlı trene hızlı trene ihtiyacı mı varmış diyor... Benim milletim bu adamlara niçin oy veriyor diye ÅŸaşırıyorum. Biz hizmet götürüyoruz. Hızlı tren, benim Kürt kardeÅŸime çok mu ya? Niçin hızlı trene binmesin?"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.