Sosyal Medya

Güncel

Küçük kızın çırılçıplak soyulduğu Watsons firması açıklama yaptı

Kozmetik Mağazası Watsons, İstanbul Eyüp'teki şubesinde yaşanan 'çıplak arama' skandalına ilişkin yeni bir açıklama yaptı.



Ä°stanbul Eyüp’teki Vialand AVM Watsons maÄŸazasından ruj çalmakla suçlanan lise 3. sınıf öğrencisi MaÄŸaza müdürü ve AVM güvenlik görevlisi tarafından çırılçıplak soyularak aranmış, aramada 2 erkek güvenlik görevlisinin de olduÄŸunu kaydeden B.C. 'Psikolojim bozuldu' demiÅŸti. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Watsons, "hırsızlık yapıldığına dair kuvvetli şüphe oluÅŸmuÅŸtu" diyerek kendini savundu.
 
AVM'de 16 yaşında çocuğa çıplak arama iddiası AVM'de 16 yaşında çocuğa çıplak arama iddiası
İşte Watsons'ın yaptığı açıklama:
 
"Ä°stanbul Eyüp’teki bir alışveriÅŸ merkezinde bulunan maÄŸazamızda bir genç kızın maruz kaldığı durumdan dolayı üzüntümüzü kamuoyu ile paylaÅŸmak isteriz.
 
Her ne sebeple ve kim tarafından yapılmış olursa olsun mağazamızda yaşanan olay bizim için kabul edilemezdir. Bu davranışa maruz kalan genç kızdan, ailesinden ve ayrıca tüm kamuoyundan özür dileriz.
 
Bu talihsiz olaya neden olan ve alışveriş merkezi güvenlik görevlilerinin davranışını engellemeyerek üzerine düşen görevi yerine getirmeyen personelimizin şirketimizle ilişiği kesilmiştir. Ayrıca, kurum olarak, bundan sonraki süreçte benzer bir olayın yaşanmaması için en üst seviyedeki önlemleri aldığımızı bildiririz.
 
Kamuoyunun bu konuda gösterdiği hassasiyeti içtenlikle paylaştığımızı belirtir, bir kez daha genç kızımızdan, ailesinden ve kamuoyundan özür dileriz.
 
Saygılarımızla,
 
Watsons"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.