Sosyal Medya

Makale

DoÄŸu Guta

Bu kirli, bu vahÅŸi savaÅŸta, tertemiz kalanlara selam olsun.

Doğu Guta'nın mazlumlarına, kuşatma altındaki, zulüm altındaki çaresiz insanlara, selam olsun.

Bu kirli savaşta İslam'ı ve Müslümanları kirletenler, izzetsiz ve şerefsiz bir şekilde emperyalist amaçlara hizmet edenler, zalimlere arka çıkanlar, Doğu Guta'da vahşice insanların katledilmesine çanak tutanlar, her türlü mezhepçi taassup, cehalet, kavmiyetçilik, tefrika fitnesi içinde olup, bu katliamlara arka çıkanlar kahrolsun...

Söyleyin bana, Allah'a karşı sorumlu olan, imana karşı sorumlu olan, Müslümanlara karşı sorumlu olan, şehitlere karşı sorumlu olan bir insanda bu zalimlere karşı bir teveccüh olur mu?

DoÄŸu Guta yanıyor, yıkılıyor, bombalar altında insanlar katlediliyor. Zalimler süfli emellerini bu topraklarda gerçekleÅŸtirmek için Siyonistlerin bekası için, faÅŸist Arap Baas’ının, diktatörlerin bekası için her ÅŸeyi yıkıp talan ediyorlar. Yeraltı ve yerüstü zenginliklerini yaÄŸmalıyorlar...

Ey dünyanın onurlu ve şerefli insanları, kalkın ayağa ve sıkın yumruklarınızı, tükürün firavunların, zalimlerin suratlarına, vampir dişlerini görüp, saraylarını başlarına yıkın.

Çaresiz değiliz, her çaresizlik teslim oluşun ta kendisidir.

İmanımız varsa, imkânımız var demektir.

Vakit daraldı, vakit yok, hadi davranalım dört yanımız ateş çemberi, dört yanımız şeytan ve dostları ile çevrili...

Bu vicdansız çağa karşı direniş ateşini yakalım.

Bu toprakların acısını omuzlayıp bir şafağın habercisi olalım.

Tutsak umutlara kıyam marşları gönderelim.

İmanımız ve kahhar olan Allah'ımız var. O'na dayanarak ebabil öfkelerimizi çoğaltalım... Haksız ve hukuksuz zulüm tacirlerinin üstüne üstüne gidelim.

Cellatlarla yan yana duranlara karşı onurlu ve izzetli şekilde mücadele edelim.

Bu kirli, bu süfli dünyaya isyan etmeyen ruh, Allah'a teslim olmamıştır. Allah'a teslim olmamışsa her şeyin kuludur.

Allah onurlu, izzetli, direnişçi mustazaflardan yana...

‘’ Biz ülke mustazaflarına lütfedip onları imamlar yapmak, ülkeye yerleÅŸtirmekle, firavun, haman ve her ikisinin ordularına yapmakta olduklarını göstermek istiyorduk’’

O halde ey mazlum halklar, ızdırap ve çilemizle yeniden oluş, diriliş ve direniş hummasına yakalanıp, gaspedilen topraklarımızda güneş gibi doğup, Muhammed'in varisleri olalım. Gururumuzu ve onurumuzu yeniden yaşayalım.

Mümin olmak özünde soylu bir isyanı barındırmaktır.

Doğu Guta'da ki vahşeti görüp direneceğiz.

Direneceğiz Doğu Guta'nın intikamını almak için

DireneceÄŸiz ahlar ve figanlar dursun diye

Yıldızların döküldüğü, dağların atıldığı, insanların birbirinden kaçtığı gün gelmeden, bu zalimlere karşı duruşumuzu onurlu ve izzetli kılalım.

Duygumuzla, düşüncemizle, ilahımızla, kitabımızla bir bütün olarak muvahhid bir Müslüman olalım ki, şeytan ve dostlarına karşı zaferler elde edelim, muştulara erelim.

‘’ Yoksa siz Allah'ın içinizden cihad edenlere sabredenleri belli etmeden cennete gireceÄŸinizi mi sandınız’’  

Hayat iman ve cihaddan ibaret ilkesi gereği, müminler, kazananlar ve kaybedenler, direnenler ve çözülenler, dik duranlar ve sürünenler olarak imtihanı ya kazanacaklar ya da kaybedecekler.

Muvahhid müminler olarak, büyük öfkemizi DoÄŸu Guta'da katliam yapanların bu zalimlerin yanında yer alıp eline kan bulaÅŸanların, Ä°slam’ı ve Müslümanları kirletenlerin suratlarında patlatalım...

Öfke kutbumuzu canlı-diri tutalım.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.