Sosyal Medya

Makale

Öç Kutbumuz

Bugün Müslüman’ın ruhunda, kendisine muhteÅŸem ve tezatsız bir mukaddesat zemini kuracak ve onu öç, kin, nefret ve aÅŸk kutupları, doÄŸru ve iyi ölçüleri, güzel ve çirkin hükümleriyle tam ve planlı ÅŸekilde bir ideale baÄŸlayacak bir ÅŸey yok olmuÅŸ veya yok ettirilmiÅŸtir. Hümanist bir insan tipini örnek ala ala ve herkese kucağımızı aça aça kafiri, müşriÄŸi, münafığı, mümini aynı dozda, seviyede sever olmuÅŸuz. Bir kutbumuz olan küfre karşı öç ve nefret duyguları köreltilmiÅŸ, dolayısıyla bizi canlı, diri tutacak olan mukavemet gücümüz kısırlaÅŸtırılmıştır.

Çağ, bunalım, zulüm, sömürü ve inançsızlık çarkları arasında dönen küfür çağıdır. Asr-ı saadetten önce yaşanan cahiliye çağı, daha koyu bir şekilde tam anlamıyla yaşanmaktadır.

Bu olumsuzluklardan insanlığın yaÅŸadığı trajediden kurtuluÅŸun reçetesi ise, peygamberin sesinin bu zulmet çağına uzanmasına baÄŸlıdır. Ä°ÅŸte Kuran’ın aydınlığında düşünen Müslümanlar olarak kavgamız, fedakarlıklarımız, çabalarımız o kutlu sesin dünyaya getireceÄŸi mutluluk olmalıdır. Bu niyetimizi samimi bir ÅŸekilde pratikte göstermemiz gerekir. Bunu gerçekleÅŸtirecek Müslüman’ın küfre ve taÄŸuti ÅŸeytanlara karşı öç duygusuyla donanması gerek. Ancak öçtür ki bizi ayakta tutabilsin, bizi kıyam erleri yapsın, bizi alınmamış intikamların varisleri kılsın ve aynı hedefe Müslümanlar olarak dönebilelim. Bu öç duygusu ki, parçalanmayı önlesin, güç kaybımız olmasın. BozulabildiÄŸi kadar bozulmuÅŸ, yıkılabildiÄŸi kadar yıkılmış, çarpıtılabildiÄŸi kadar çarpıtılmış (çarpık inanan insan: Müslüman tipi.) ÅŸekillendirilmiÅŸ ve yerli, yabancı canilerin sultaları altında acayip bir insan tipi olmuÅŸtur ve bu zavallıları kurtarmak, huzur ve güven ortamına götürmek için, samimi olan, Allah davasının erlerinin bu evrensel küfür otoritesinin tüm oyunlarını bozacak nitelikte bir öç duygusuna sahip olmaları gerekir. Allah için bir öç Allah rızası için nefret…

'Allah kafirleri sevmez' (3/32)

'İşte siz öyle kimselersiniz ki onları seversiniz halbuki onlar sizi sevmez. De ki öfkenizden geberin.' (3/119)

'Müminler inananları bırakıp ta kafirleri dost edinmesinler.' (3/28)

'Ey inananlar benim düşmanım sizin de düşmanınız olan kimseleri dost edinmeyiniz siz onlara sevgi mi gizliyorsunuz ? Sizden kim bunu yaparsa doÄŸru yoldan sapmış olur.' (60/1) …. ayetlerini, dilleriyle inandık deyip, bizde Müslümanız deyipte, ÅŸeytanlardan dostlar edinen, onlarla uzlaÅŸan kol kola olan insanların kafalarına bir kez daha beyinlerini çatlatıncaya kadar, anlatıp haykırıp düşüncede ihtiyarlık, dahası bunamışlık örneklerini gösteren, sergileyen insanların ya hakkın yanında yer almasını ya da batılın köhne dünyalık saraylarında kapı kulluÄŸu vazifesine devam etmelerini görerek safların netleÅŸmesini saÄŸlamak ve hedefi sadece ÅŸeytanlara yöneltmek, tek bir çizgi üzerinde öç kalma duygusu ile ayakta kalmak ve hedefe adım adım gitmek iÅŸte bütün mesele bu.

Bu öçle donanalım ki,

Büyüklü küçüklü ÅŸeytanların ve ABD’nin, evrensel istikbarın kulluÄŸundan kurtulup yalnız tek olan Allah’ın bitmez tükenmez kudretine baÄŸlanalım.

Tarihin canilerinin, katillerinin ellerini, zayıf düşürülmüş sömürülmüş, ezilmiÅŸ haklarımızın, mazlumların gırtlaklarından çekilip alalım… Bu öç sayesinde alçak Ä°srail’in elini sıkamayız, vahÅŸice vurulup düşen Filistinli kızın kanını yerde bırakmayız Siyonistlerle barış masasına oturmayız.

Bu öçe sahip olalım ki,

Bu öç bu nefret sayesinde kıyam edip kendi mukadderatımıza sahip olalım. Bu insanlığın Washington-Moskova olan kubbelerini, Mescid-i Haram’a çevirelim. Allah’a yöneltelim. Amerika yamyamlarının ve iÅŸgalci Siyonistlerin, Rus ayılarının katliamlarına bir son verelim. Ezilenlerin sesine kulak verelim. Bu zalimlerin merhametine deÄŸil, Allah’ın merhametine sığınıp ondan yardım dileyelim.

Her geçen gün Müslümanlar arasında çıkartılmak istenen ihtilaflara, yenilerini katan, mezhepçiliÄŸi körükleyen, katı taassup içinde korunan ve tevhidi yapılanmayı baltalayan, Allah’tan habersiz olan, aÄŸzı laf yapan sahtekarların çığırtkanlığına raÄŸbet etmeyelim. Bu öç kutbumuz sayesinde ki…

Ä°slam’ın hakim kılınması ve Allah’ın kitabı Kuran’dan ve Resulullah’ın sünnetinden baÅŸka bir ÅŸey düşünmeden samimi inançlı ihlaslı Müslümanlara iftiralar yaÄŸdıran, mahÅŸer gününün dehÅŸetinden ve hesabından korkmayan kendini müstaÄŸni görüp tuÄŸyan eden zavallıların, ahmakların seslerine kulak vermeyip, onlara net bir ÅŸekilde Allah eri olduÄŸumuzu haykıralım ve pratikte gösterelim.

Bu öç sayesinde,

Zalim çağın zalim diktatörlerin kırbaçlarını yemeye son verip yediÄŸi kırbaçlardan dolayı memnuniyetini efendilerine adeta bir dilekçe ile sunan ve sonra bu kırbaçları öpen acizleÅŸtirilmiÅŸ, sesi soluÄŸu kesilmiÅŸ köleleri, ölüm sınırlarına çok yaklaÅŸmış belki de ölmüş bu insanları diriltelim…

Uyanalım.. TaÄŸutların zulümata boÄŸduÄŸu, apaydınlık çizgileri fark edelim. Yolumuzun iÅŸaretlerini açığa çıkaralım ve hak yoldan sapmayalım. Kendi halimizi sezelim artık. Ruhlarda kördüğüm olan düşüncelerimizi görelim, diller tutukluktan kurtulsun bu öç sayesinde…

Dünyayı insan iskeleti çöplüğüne çeviren, adeta katliamdan geçirilmiÅŸ insan kafatasları ile kadehlerin bir tutulup ÅŸarapları yudumlayan, vitrinlerinde insan ciÄŸerleri görünen, her gün doÄŸumunda yeni bir azabın korkusuyla, insanlara korku salan firavun düzenlerinin zalim yönetimlerinden hesap sormak için, kafalarda gönüllerde Allah’ın arzında inkılabı gerçekleÅŸtirecek ve ÅŸu dünyada onlardan hesap soracak erler olalım, erler yetiÅŸtirelim. Samimi olalım.

Bu öç kutbumuz, bize ilkeli bir duruÅŸ saÄŸlayacaktır. Zalim istikbarın ABD’nin, Rusya’nın, global monarÅŸinin baskısından korkmayalım. Birlik ve beraberlik aynı sevdaya yangın olan yüreklerimizde bir tutku olsun. Ä°slam’ı ve kendi kaderimizi savunalım. Ä°nanıyoruz ve biliyoruz ki Hak batıla karşı mutlaka üstün gelecek, amansız bir mücadele azmiyle bürünüp Tevhid’in bayrağı ÅŸirkin kalelerinde dalgalanacaktır…

Bu öç sayesinde ki;

Artık tarihin hammaddesi olmayalım ki, dikta rejimler bizi yoÄŸurmasın istediÄŸi gibi… Artık kapalı kapılar arkasında yuvarlak masa toplantılarında bize fiyat biçilmesin. Haykıralım onların suratlarına Müslüman fiyatının olmadığını, satılmayacağını, bizim kaderimiz üzerine düğümler atanların plan ve tezgahlarına gelmeyelim. Onların tokatlarını yemeyelim.

Allah rızası için, küfür tek millettir hakikatine samimiyetle inanalım. Onlara karşı öç duygusuyla ayağa kalkalım. Artık içteki oluşumu tamamlayıp dışa dönük eylem ve harekete geçmenin zamanıdır. Daralan vakitlerdeyiz. Yaptıklarımızdan yapmakla zorunlu olup yapmadıklarımızdan Rabbimiz bizi sorguya çekecektir. Üzerimizden ölü toprağı atmanın zamanı.

Artık diriltici tohumlar filize durmalıdır.

Zulme karşı yeter ki öç sahibi olalım.

Selam Allah’ın dostlarını dost, düşmanlarını düşman gören ve bekleyenlere…

Allah’ın düşmanlarına karşı nefret ve öç duygusu ile donananların üzerine olsun.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.