Sosyal Medya

Güncel

Gülen, Erdoğan'a 6 ay ömür biçmiş

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı yeni kitabı 'Cemaat'in İflası / Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer' adlı kitabında çarpıcı iddialarda bulundu.



Eski emniyet müdürü Hanefi Avcı "paralel yapı"nın sadece hükümete deÄŸil, topluma hakim olmak istediÄŸini belirterek, bu konuyu herkesin ve her kurumun sorun olarak görmesini istedi.

Avcı, Taksim Hill Otel'de, "Cemaat'in Ä°flası-Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer" isimli yeni kitabını tanıttı.

Haliç'te YaÅŸayan Simonlar kitabıyla cemaatin hedefi haline gelen eski emniyet müdürü Hanefi Avcı, 'Cemaat'in Ä°flası / Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer' adlı ikinci kitabıyla bir kez daha gündemde. Yeni kitabının tanıtım toplantısında konuÅŸan Hanefi Avcı, "17 ve 25 Aralık operasyonu tamamlanmış olsaydı hükümet ve üst düzey yöneticiler tutuklanacak. Türkiye cezaevine dönecekti" diye konuÅŸtu.

ELLERÄ°NDE ÇOK KASET VAR

Kitabında, eski CHP Genel BaÅŸkanı Deniz Baykal ve 10 MHP'linin kasetlerinin cemaat tarafından oluÅŸturulduÄŸunun artık bir gerçek olduÄŸunu anlatan Avcı, 'paralel yapının' elinde halen CHP ve MHP'lilerle birlikte birçok siyasetçi, yargı mensubu, üst düzey yöneticiye ait ÅŸantaj görüntüleri içeren kaset olduÄŸunu belirtti. Avcı, cemaate karşı herkesin tavır alması gerektiÄŸini söyleyerek, "bu mücadele, iktidarla cemaatin kavgası deÄŸil, ülkenin sorunudur" dedi.

GÜLEN, ERDOÄžAN'A 6 AY ÖMÜR BÄ°ÇMÄ°Åž

Hanefi Avcı kitapta Fethullah Gülen'in 17-25 Aralık operasyonları öncesinde cemaat mensuplarını BaÅŸbakan Tayyip ErdoÄŸan'ın altı ay ömrünün kaldığına inandırdığını belirterek"Cemaat mensuplarına kısa bir süre içerisinde emrihak vaki olacağı söylenmiÅŸti" dedi.

Avcı, "paralel yapı"yı herkesin gördüÄŸünü ancak "Cemaat"in görünmediÄŸini vurgulayarak ÅŸöyle devam etti:

"Balyozcular, sahte bir plan hazırlanarak maÄŸdur olduklarını sanıyor. 'Casusluk' davasına muhatap olanlar kendilerine böyle bir iftira yapıldığından bahsediyor. Ä°ÅŸte ben, bana o zaman kasetler koydular, bana iftira ettiler. Benim hiçbir sol örgütle baÄŸlantım olamaz. 'Bana böyle bir ÅŸey yaftaladılar' diye tarif ediyorum. Hepimiz ayrı ayrı tarif ediyoruz. Aslında bu tariflerin hepsinin muhatap noktasında doÄŸru. Hepsini birleÅŸtirdiÄŸimiz zaman Cemaatin parçaları ama Cemaat bunlardan daha büyük ve farklı bir olay. Ben bir nebze kitapta bunu tanıtmaya çalıştım." 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.