Sosyal Medya

Güncel

Şiddet gören Müslüman çocuk için kampanya

İsveç'in Malmö kentinde güvenlik görevlisi tarafından şiddete maruz kalan 9 yaşındaki Faslı Müslüman çocuk ile hasta babası için, ülke genelinde yardım kampanyası başladı.



İsveç'in Malmö kentinde, güvenlik görevlisi tarafından ÅŸiddete maruz kalan 9 yaşındaki Müslüman çocuk ile hasta babası için ülke genelinde yardım kampanyası baÅŸlatıldı.

Sydsvenskan gazetesinin haberine göre, geçen ay Malmö'de trene kaçak binmeye çalışan 9 ile 12 yaşındaki 2 çocuÄŸa güvenlik görevlilerinin ÅŸiddet uyguladığını içeren görüntülerin medyada yer alması üzerine, olay tepkilere neden oldu.

Güvenlik görevlisinin ÅŸiddetine maruz kalan ve olay sırasında Kelime-i ÅŸehadet getiren 9 yaşındaki Faslı Samir için İsveçliler yardım kampanyası baÅŸlattı. 

Samir, Sydsvenskan'a verdiÄŸi röportajda, memlekette yaÅŸayan babasının fakir ve hasta olduÄŸunu, ameliyat için bir miktar paraya ihtiyaç duyduklarını söylemiÅŸti.

Jonny Pettersson (53) adlı bir İsveçlinin baÅŸlattığı ve sosyal medyada yoÄŸun ilgi gören yardım kampanyasının Samir ve hasta babasını kurtarmak için düzenlendiÄŸi belirtildi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.