Sosyal Medya

Güncel

Şevki Yılmaz: Muhalefet barış istemiyor

A Haber'de yayınlanan Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu Kadraj programının konuğu meclis 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz'dı. Programda, Abdullah Öcalan'ın çözüm sürecinde kritik bir eşik olarak görülen nevruz mesajı, muhalefetin süreçteki tavrı ve bundan sonra atılması beklenen adımlara değinildi.



Meclis 20. Dönem Rize Milletvekili Åževki Yılmaz, çözüm sürecinde yarın verilecek mesajın çok önemli olduÄŸunu ve barışınsadece Türkiye için deÄŸil tüm dünya için de elzem olduÄŸunu vurguladı.

Muhalefetin çözüm sürecinde takındığı tavrı eleÅŸtiren Yılmaz, "Muhalefet süreçte barış istemiyor. Barışa karşı çıkmak büyük bir ihanettir. MHP nasıl halkı aldatmaya kalkıyor, anlamıyorum. Muhalefet havaalanı durdurulsun, Marmaray durdurulsun diye dava açar mı? Sadece AK Parti'ye karşı olmak amacıyla muhalefet yapıyorlar" diye konuÅŸtu.

"BAÅžKANLIK SÄ°STEMÄ° DÜNYAYA ATILACAK ÖNEMLÄ° BÄ°R ADIMDIR"

Programda baÅŸkanlık sistemiyle ilgili de deÄŸerlendirmelerde bulunan Åževki Yılmaz, "BaÅŸkanlık sistemi Türkiye için dünyaya atılacak en önemli adımdır" dedi.

"CEMAATLER TÜRKÄ°YE'NÄ°N GÜÇLENMESÄ°NE ÇALIÅžMALI, BÖLÜNMESÄ°NE DEĞİL"

"Ä°srail'in yanında yer alarak iktidarı devirmeye çalışanları Allah affetmez" diyen Yılmaz, "Türkiye'nin bölünmeye ihtiyacı yok, aklımıza başımıza alalım. Cemaatler Türkiye'nin güçlenmesine çalışmalı, bölünmesine deÄŸil" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.