Sosyal Medya

Güncel

Baykal'ın sağ kolu Savcı Sayan AK Parti'den aday

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın en yakınındaki isimlerin başında gelen ve CHP'de MYK üyeliği de yapan Savcı Sayan, AK Parti'denmilletvekili aday adayı oldu. Adaylığını yenisafak.com.tr'ye açıklayan Sayan, memleketi Ağrı ya da İzmir'den aday olmak istediğini söyledi. Sayan, "Ben tercihimi memleket meselesinden yana yaptım" dedi.



7 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri'nde milletvekili olmak için aday adaylık baÅŸvurusu yapma süreci AK Parti’de bugün sonra erdi. Akademisyen, spor, saÄŸlık ve siyasetin içindeki birçok isim AK Parti’den milletvekili olmak için baÅŸvuruda bulundu. Adaylık baÅŸvurusunda bulunun isimlerden en dikkat çekenlerden birisi de eski CHP’li Savcı Sayan oldu.
"Tercihimi meleket meselesinden yana yaptım"
Deniz Baykal'ın en yakınındaki isim olarak bilinen, CHP MYK eski üyesi Savcı Sayan, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Aday adcaylığını yenisafak.com.tr'ye açıklayan Savcı Sayan ÅŸunları söyledi: “Yeni Türkiye yolunda Türkiye’yi Suriye’ye çevirmek isteyenlerle direnmek isteyenlerin mücadelesinde ben tercihimi yaptım. Tercihim, Türkiye’ye kardeÅŸlik getirecek bir tercih. Türkiye yol ayrımında. Tercihimi ben memleket meselesinden yana koyarak AK Parti’den aday adayı oldum. Kendi öz memleketim AÄŸrı’dan aday olmak istiyorum. Ä°kinci tercih olarak da eÅŸimin memleketi Ä°zmir’i yazdım. Genel merkez karar verecek.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.