Sosyal Medya

Güncel

Nazlı Ilıcak CHP'ye katılma yolunda

CHP 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlerde "merkez sağ" projesiyle atağa çıkmak istiyor. Bunun için teklif götürülen isimler var. Adı geçenlerse; Abdüllatif Şener, Ali Müfit Gürtuna ve Nazlı Ilıcak..



CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, 21 Ocak ÇarÅŸamba günü kendini ziyaret eden CHP heyetine, "Ä°smet PaÅŸa, YaÅŸar Kemal'e, tek kanatlı kuÅŸ uçmaz demiÅŸti. Biz yeni CHP'yi uçurmak yani çift kanatlı yapmak için merkez saÄŸ isimleri aday yapacağız" dedi.

ÅžENER VE GÜRTUNA Ä°LK Ä°SÄ°MLER

CHP Lideri, 22 Ocak PerÅŸembe akÅŸamı Ä°stanbul’da iÅŸadamlarıyla bir araya geldi. Bir iÅŸadamının evsahipliÄŸinde gerçekleÅŸen yemeÄŸe AK Parti’nin kurucularından ve eski BaÅŸbakan Yardımcısı Abdüllatif Åžener ile eski Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ali Müfit Gürtuna da katıldı. Ä°ki isim "Partiye katılacak mısınız?" sorularına kapıları kapatmadı.

KılıçdaroÄŸlu böylelikle, “Merkez saÄŸa da, sola da kapımız açık” mesajı verdiÄŸini ilan etti.

NAZLI ILICAK SÜRPRÄ°ZÄ°

KılıçdaroÄŸlu'nun "merkez saÄŸ" projesine iliÅŸkin detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Buna göre Kemal KılıçdaroÄŸlu, ilk olarak Demirel'den destek istedi.

Ayrıca Abdüllatif Åžener ve Ali Müfit Gürtüna isimlerinin yanında Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Nazlı Ilıcak'ın da partiye katılacağı ifade ediliyor. Ilıcak'ın Bursa'dan aday gösterilmesi bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.