Sosyal Medya

Güncel

Bal'ın partisinden canlı yayında istifa ettiler

Kurucu Genel Başkanlığını Kütahya Milletvekili İdris Bal'ın yaptığı Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkan Yardımcıları Atilla Kucur ve İlker Hergüner partilerinden istifa etti.



Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Demokratik GeliÅŸim Partisi (DGP) Genel BaÅŸkan Yardımcıları Atilla Kucur ve Ä°lker Hergüner, partilerinden istifa ettiklerini ve gerekçelerini açıkladılar. Atilla Kucur istifa gerekçesini Ä°dris Bal'ın kendilerini Gezi Parkına götürmek istemesi olarak açıkladı.

Kucur, "Fakat beraber bir yola çıkmak gerekiyordu. Biz beÅŸ gün içerisinde bir günde aynı yerde iki kere programa katıldık ve gördük ki kesinlikle ve kesinlikle Muhsin YazıcıoÄŸlu'nun bırakın çizgisinden yürümeyi, bu ülkeye bir ÅŸey katamayacağını düÅŸündüÄŸümüz için bu partiden istifa etmeye karar verdik" dedi

 

 

 

Muhsin YazıcoÄŸlu dosyasına gösterdiÄŸi ilgi nedeniyle Bal'a bir güven duyduklarını aktaran Hergüner, geçen süre içinde baÅŸta Gezi Parkı olaylarındaki düÅŸünceleri nedeniyle Bal ile ayrı düÅŸtüklerini aktardı.

Hergüner, "Åžu anda il ve ilçe baÅŸkanlarımıza buradan sesleniyorum; biz bu partide görevde deÄŸiliz. Asla da olamayız" diye konuÅŸtu.

Atilla Kucur ve Ä°lker Hergüner konuÅŸmalarının ardından Kontv Ankara Temsilcisi Sinan Burhan'ın hazırlayıp sunduÄŸu Ankara KonuÅŸuyor programının canlı yayında istifa kağıtlarını imzaladılar.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.