Sosyal Medya

Güncel

Bakan Yıldız: Henüz kimseye ulaşamadık

Karaman Ermenek'te açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 3 işçiye ulaşıldığı iddiasını yalanlayarak "Henüz kimseye ulaşamadık, ulaştığımızda sizi bilgilendireceğiz" dedi.



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman Ermenek'te maden kazası yaÅŸanan iÅŸletmede yürütülen çalışmalara iliÅŸkin, "Åžu anda bizim ulaÅŸtığımız bir kardeÅŸimiz yok. UlaÅŸtığımız yer de yok. Her açtığımız su seviyesinde karşımıza yeni bir tablo çıkabilir" dedi.

Bakan Yıldız, UlaÅŸtırma, Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile beraber açıklamalarda bulundu.

"Şuanda ulaştığımız bir kardeşimiz yok"

Taner Yıldız, bu gece itibarıyla bazı spekülatif haberlerle karşılaÅŸtıklarını, "3 kiÅŸiye ulaşıldı, nasıl olacak?" ÅŸeklinde ifadelerle karşılaÅŸtıklarını belirterek, "Åžu anda bizim ulaÅŸtığımız bir kardeÅŸimiz yok. UlaÅŸtığımız yer de yok. Her açtığımız su seviyesinde karşımıza yeni bir tablo çıkabilir. O yüzden böyle beklentileri yükseltmek, vatandaÅŸlarımızın ümitleriyle oynamak gerçekçi olmaz, doÄŸru da olmaz. Buna hassasiyet göstermemiz lazım" dedi.

 


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.