Sosyal Medya

Güncel

Garipoğlu'nun koğuş arkadaşı bakın ne dedi

Cem Garipoğlu ile bir dönem aynı koğuşta kalan işadamı Korkmaz Yiğit, “Hiç intihar edebilecek bir çocuk gibi gözükmüyordu” dedi.



YiÄŸit, eski koÄŸuÅŸ arkadaşı GaripoÄŸlu hakkında ÅŸunları söyledi: “Ben açık cezaevine geçtiÄŸim için koÄŸuÅŸtan ayrılmıştım. Ben Cem’le beraber kaldığım sürece aykırı bir davranışını, saygıyla ilgili ters bir hareketini görmedim. Ben oradayken de psikoloji açısından da aykırı bir durumunu görmedim. Bende hiç intihar edebilecek bir çocuk izlenimi yaratmadı. Zaten günde 13-14 saat ders çalışıyordu, Çince öÄŸreniyordu.” 

ÖLÜMDEN 1 GÜN ÖNCE

Cem GaripoÄŸlu'nun önceki gün yapılan açık görüÅŸte ailesiyle bir saat görüÅŸtüÄŸü, görüÅŸ sonrası iki tarafın da moralinin bozuk olduÄŸu öÄŸrenildi. 

''RUH SAÄžLIÄžI BOZUKTU''

Münevver Karabulut cinayeti davasında Cem  GaripoÄŸlu’nun avukatlığını yapan Aytekin Kaya, müvekkilinin ruh saÄŸlığının bozuk  olduÄŸunu en başından beri söylediklerini belirtti. Savunmalarında GaripoÄŸlu’nun akli dengesinin bozuk olduÄŸunu belirttiÄŸini anlatan Kaya, “Adli Tıp Kurumu da Cem GaripoÄŸlu’nun ruh saÄŸlığının bozuk olduÄŸunu ancak ceza ehliyetinin olduÄŸu ÅŸeklinde rapor vermiÅŸti. Cem GaripoÄŸlu’nun ruh saÄŸlığının bozuk olduÄŸunu en başından beri biz söyledik ve bu olay yaÅŸandı. Demek ki ruh saÄŸlığı bozuk bir insan baÅŸkasını öldürebiliyorsa kendisini de öldürebiliyormuÅŸ” dedi.

(Milliyet)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.