Sosyal Medya

Güncel

ErdoÄŸan: Bu milletin kardeÅŸliÄŸini kimse bozamayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bu milletin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini Allah'ın izniyle kimse bozamayacaktır' dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, "Bu milletin, birliÄŸini, beraberliÄŸini, kardeÅŸliÄŸini, kimse bozamayacaktır. Bundan hiç endiÅŸeniz olmasın" dedi.

ÇeÅŸitli ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon'a gelen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, havalimanı çıkışında otobüsten kendisini bekleyen halka hitap etti.

ErdoÄŸan, vatandaÅŸlara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teÅŸekkür ettiÄŸini belirterek, "GeçmiÅŸ Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlara, bayram sevincini aynen yaÅŸayacak ÅŸekilde bizleri kavuÅŸtursun" diye konuÅŸtu.

"Özellikle bölgemizde meydana gelen bu son hadiseler tabii ki bu bayramımıza gölge düÅŸürdü" diyen ErdoÄŸan, ÅŸunları kaydetti:

"Bunları aÅŸacağız inÅŸallah. Yarın inÅŸallah her zamanki gibi tarihi belediye meydanında sizlerle bir arada olacağız. Orada tüm Trabzonlu kardeÅŸlerime, hemÅŸehrilerime hitap etme fırsatını bulacağız. YoÄŸun bir programımız var. Karadeniz Teknik Üniversitesinde bir konuÅŸmamız olacak. Trabzon'a her zaman inandık, onlar da bize inandı. Ä°nÅŸallah bundan sonra da aynı ÅŸekilde, kararlı bir ÅŸekilde, birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde yolumuza devam edeceÄŸiz. Bu milletin, birliÄŸini, beraberliÄŸini, kardeÅŸliÄŸini, Allah'ın izniyle, kimse bozamayacaktır. Bundan hiç endiÅŸeniz olmasın. Allah yar, yardımcınız olsun."

Elinde "A.Akif" yazılı bordo-mavili forma olan bir çocuk, ErdoÄŸan'ın bulunduÄŸu otobüse binerek kendisine formayı verdi.

Daha sonra bir vatandaÅŸ, otobüse binerek ErdoÄŸan'a bordo-mavi atkı hediye etti. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan da atkıyı boynuna astı.

Bu sırada vatandaşlardan bazıları "Cumhurbaşkanım emret, yoluna kurban olalım" şeklinde slogan attı.

Havalimanından otobüsle konaklayacağı Zorlu Grand Otel'e gelen ErdoÄŸan, burada da kendisini bekleyen vatandaÅŸlara hitaben yaptığı konuÅŸmada, geçmiÅŸ Kurban Bayramlarını kutlayarak, "Rabbim nice bayramlar nasip eylesin. Ä°nÅŸallah sizlerle belediye meydanında bir araya geleceÄŸiz. Toplu açılış töreni gerçekleÅŸtireceÄŸiz" dedi.

CumhurbaÅŸkanı olduktan, sonra halkın oylarıyla göreve geldikten sonra Trabzon'a bu ilk seyahatinde farklı bir coÅŸkuyu yarın beraber yaÅŸayacaklarını anlatan ErdoÄŸan, "Bu vesileyle sizlere kalbi ÅŸükranlarımı sunuyorum. Gününüz, geceniz mübarek olsun, geleceÄŸiniz aydınlık olsun. Hepinize hayırlı akÅŸamlar diliyorum" ÅŸeklinde konuÅŸtu.


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.