Sosyal Medya

Güncel

Şehid Babası: Başımızı Kimseye Eğmeyiz

PKK/HDP saldırılarında katledilen Hasan Gökgöz'ün babası oğlunun faillerinin PKK/HDP olduğunu dile getirerek, "Oğlumu balkondan aşağı atıyorlar sonra işkence yapıyorlar, oğlumun vücudunu delik deşik ediyorlar bu mudur senin demokrasin? Diye sordu.



PKK/HDP saldırılarında katledilen oÄŸlu Hasan Gökgöz'ün cenazesini almak için Diyarbakır EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi'ne giden Mehmet Gökgöz, hastaneye gelen polislere tepki gösterdi.

Polisin olaylar sırasında saldırganlara müdahale etmediÄŸini belirten Baba Gökgöz, ''OÄŸlum öldürülürken neredeydiniz'' sözleriyle tepkisini dile getirdi.

OÄŸlunun kurban eti dağıtırken ÅŸehit edildiÄŸini ifade eden Baba Gökgöz, oÄŸlunun Ä°slam davası uÄŸruna vurulduÄŸunu bundan da gurur duyduÄŸunu belirterek, kendilerinin de oÄŸlunun yolunu sürdüreceklerini söyledi. Baba Gökgöz, ''Benim bir oÄŸlum daha var oda ÅŸehit olsun bir torunum daha var o da ÅŸehit olsun ben de ÅŸehit olmak istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Demokrasi demokrasi denildiÄŸini ama damdan atıldıktan sonra çocuÄŸuna iÅŸkence yapıldığını belirten Baba Gökgöz, ''Bizim suçumuz Müslümanlıksa o suçu kabul ediyoruz. Biz mücadelemize devam edeceÄŸiz bir Hasan gitti bin tane Hasan var arkada, milyonlarca Hasanlar var, Hüseyinler var, Yasinler vardır, hepsi vardır biz hepsine canımızı feda ederiz. Elhamdülillah onlar ÅŸahadet mertebesine yetiÅŸtiler Allah'u Teala bütün Müslümanların ÅŸahadetlerini kabul etsin.'' dedi.

Ä°nsanları öldürüyorsunuz bu mudur demokrasi
Çözüm süreci dendiÄŸini ama insanların öldürüldüÄŸünü belirten Baba Gökgöz, ''Benim oÄŸlumun suçu neydi diye sordu. Gökgöz, ''Benim oÄŸlumu gasp etmiÅŸler hiçbir ÅŸeyini bırakmamışlar sadece anahtarı var cebinde anahtar çıkmış. Benim oÄŸlumun elinde kurban eti vardı fakir fukaralara dağıtıyordu. Sen ne biçim insansın, milletin malını gasp ediyor, milletin canını gasp ediyorsun, bu mudur demokrasi?'' diye sordu.

Selahaddin DemirteÅŸ çıkıyor televizyona diyor ki, herkes elinden ne gelirse yapsın. Biz nerede yaşıyoruz, herkes elinden geleni yapsın diyorsun. Biz Müslümanız kimseye başımızı eÄŸmeyiz biz Allah'tan baÅŸka kimseden korkmayız ve başımızı kimseye eÄŸmeyiz.

Selahaddin DemirtaÅŸ, herkes sokaklara dökülsün herkesin elinden ne geliyorsa yapsın diyor. PKK’liler gelip benim oÄŸlumu ÅŸehit ettiler. Yani çözüm süreci dediÄŸiniz bu mudur? Sen milleti galeyana getiriyorsun sen neden çıkmıyorsun. Hani senin çözümün çözüm bu mudur?

OÄŸlunun fakirlere kurban eti dağıtırken PKK'li saldırganların arasında kaldığını belirten Baba Gökgöz, ''OÄŸlum saldırganlardan kaçarak bir binaya sığınıyor. O binanın kapsını kırıyorlar. OÄŸlumu balkondan aÅŸağı atıyorlar sonra iÅŸkence yapıyorlar, oÄŸlumun vücudunu delik deÅŸik ediyorlar ve arkadaÅŸlarını yakmışlar. Senin demokrasin bu mudur DemirtaÅŸ? Dedi.

OÄŸlumun katili PKK/HDP'dir

Bir muhabirin oÄŸlunuzun failleri bulundu mu? Åžeklindeki sorusunu da yanıtlayan Baba Gökgüz ÅŸunları söyledi: ''OÄŸlumun failleri tespit edilmedi failleri PKK/HDP’dir ve onların iÅŸbirlikçileridir. Benim oÄŸlumun düÅŸmanı yoktu namazında niyazındaydı, Kur'an yolunda çalışıyordu. Fakat failleri PKK/BDP’dir benim oÄŸlumun failleri bunlardır. Bunların iÅŸbirlikçileridir. Ben oÄŸlumun ÅŸahadetinden gurur duyuyorum. Benim bir oÄŸlum daha var o da feda olsun benim elimden Ä°slam için ne gerekiyorsa yapacağım.

1980 yılından beridir Ä°slam için ne gerekiyorsa yapmışım ÅŸimdi de yapacağım. Ben davamdan da vazgeçmem. Benim davam hak davadır gurur duyuyorum. Suçumuz Ä°slam ise suçumuz bu olsun.'' dedi.

 (Ä°LKHA)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.