Sosyal Medya

Coğrafyamız

Siyonist İşgalciler İki Kadın Esire Hücre Cezasını Sürdürüyor

Esirlerden Muna Ka'dan 22 aydır kimseyle görüştürülmüyor Siyonist İşgalciler İki Kadın Esire Hücre Cezasını Sürdürüyor



Filistinli esirlere sürekli insanlık dışı muamelede bulunan ve iÅŸkence uygulayan siyonist iÅŸgal rejimi kadın esirleri de bu çirkin muamelelerinden müstesna tutmuyor. Ä°ÅŸgal rejiminin Filistinli esirlere karşı baÅŸvurduÄŸu insanlık dışı uygulamalardan bazıları da onları hücre hapsine maruz bırakmak, tamamen yalnızlaÅŸtırmak, sadece akraba çevresiyle deÄŸil tüm dünyayla irtibatını kesmek ve cezaevinde çıplak aramaya varıncaya kadar çirkin, aÅŸağılayıcı muamelelere baÅŸvurmak.

Hücre hapsine kapatılarak yalnızlaÅŸtırılanlar arasında kadın esirler de var. Filistin Esir AraÅŸtırmaları Merkezi'nin yaptığı açıklamaya göre iÅŸgal rejimi kadın esirlerden Cenin ahalisinden olan Muna Ka'dan ile Kudüs ahalisinden olan Åžirin el-Isavi'ye hücre hapsi uygulamasını sürdürüyor.

Filistin Esir AraÅŸtırmaları Merkezi'nin açıklamasında iÅŸgal rejiminin tamamen saçma ve tutarsız güvenlik gerekçeleriyle bu kiÅŸilerden Muna Ka'dan'ın 22 aydan beri ziyaret edilmesine izin vermediÄŸine dikkat çekildi. Söz konusu tutarsız gerekçelerle, bu bayanın akrabaları tarafından gerçekleÅŸtirilen tüm ziyaret baÅŸvuruları reddedildi.

Açıklamada cezaevi yönetiminin aynı zamanda bu bayan esirlere çok çirkin ve aÅŸağılayıcı muamelede bulunduÄŸuna, özellikle çıplak arama, arama esnasında kamera ile kayıt alma ve mahkemelere çıkarma esnasında baÄŸlama uygulamasının aÅŸağılayıcı muamelede ne kadar aşırı gidildiÄŸinin bir göstergesi olduÄŸuna dikkat çekildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.