Sosyal Medya

Ekonomi

Bankalar bunuda yaptı!

redi kartını kapattırmayı düşünenler dikkat! Bankalar, kartını kapattırmak isteyen müşterilerinden ceza niteliğinde “Borç Kapama Ücreti” almaya başladı.



Åžikayetvar’ın haberine göre: Bankaların kart sahiplerinden tahsis ettiÄŸi ücret ve komisyonlardan kurtulmak isteyen vatandaÅŸlar, çareyi kredi kartını kapattırmakta buluyor ancak kart borçlarını ödeyen müÅŸteriler bu sefer de “Borç Kapama Ücreti” ile karşı karşıya kalıyor. Taksitli borçlarını da ödeyerek kartını kapattıran kullanıcıya, borç kapama tutarı olarak gönderilen 81.98 TL vatandaşı çileden çıkardı.

“Bankayla iliÅŸiÄŸimi kesmek istediÄŸim için cezalandırıldığımı düÅŸünüyorum” diyerek tepki gösteren kullanıcı, ÅŸikayetini ÅŸöyle aktardı:

“Bu aydan itibaren anlaÅŸma gereÄŸi maaşı baÅŸka bankadan alacağız ama ben farklı kredi kartı kullanacağım. Kredi kartımı iptal ettim, tüm taksitli borçlarımı peÅŸin ödedim ve kredi kartımı kapattım. Fakat 03/04/2014 tarihinde ‘Üyelik ücreti avans puan borç kapama tutarı 81,98 TL’ yansıtmışlar. Her ÅŸey tamam siz mutlu olun da sizi herkese anlatacağım”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.