Sosyal Medya

Siyonist Çamurlaşma

Yıllar içerisinde verilen siyonist eğitimin sapkın bir tarikata dönüştüğünü ve İsrail’de kitlelerin insana has merhamet formatından sıyrılmaya başladığını açıkça gördüğümüz günlerdeyiz.



Ä°srailli Tarihçi-Fütürist Yuval Noah Harari Gazze’de Ä°srail ordusunun giriÅŸtiÄŸi soykırıma karşı çıkan entelektüelleri bu kıyımı yapanların ruh halini etkileyen Post Truth’u yani derin gerçekliÄŸi! anlamaya davet etti. Çünkü ÅŸu anda gerçek ötesi zamandaydık ve artık neyin ne olduÄŸu hemen belli olmuyordu. Bu gayreti göstermemek zihinsel ve duygusal bir tembellik içerisinde bulunduÄŸumuza delalet ediyordu. Bu korkunç vahÅŸet karşısında tarafsız kalmalıydık.
 
Yıllar içerisinde verilen siyonist eÄŸitimin sapkın bir tarikata dönüÅŸtüÄŸünü ve Ä°srail’de kitlelerin insana has merhamet formatından sıyrılmaya baÅŸladığını açıkça gördüÄŸümüz günlerdeyiz. Doktorlar hastanelerin de bombalanmasını tavsiye edebiliyor, kadınlar çoluk çocuk tüm Filistinlilerin öldürülmesi temennilerini dile getiriyor ve bunlar medyaya açık yapılıyor. Harari’ye bakarsak Filistin destekçilerinin hiçbiri harbi entelektüel deÄŸil. Post-truth, Mossd-truth falandan da hiç haberleri yok
 
Nükleer bir savaÅŸ
 
“Tüm bölge yıllardır görülmemiÅŸ düzeyde bir tehlikeyle karı karşıya. Teorik olarak nükleer bir savaÅŸa sadece 24 saat uzakta olabiliriz. Çünkü Hizbullah ve Ä°ran’ın diÄŸer müttefiklerinin Ä°srail'e on binlerce füzeyle saldıracağına dair inandırıcı bir tehdit var. Bu durumda Ä°srail, nükleer gücü de dahil olmak üzere sahip olduÄŸu tüm silahlarla kendini savunabilir.”
 
Soykırımın yanı sıra kilise, cami ve havra da vuruluyor. Siyonistlerin içlerindeki kara cin ÅŸiddetin ve dehÅŸetin gazına basarak kıyamet ortamı çağırıyor adeta. Ä°çlerindeki en katmerli kötünün zuhuratı mı acaba tanık olduÄŸumuz ÅŸey? Cinayet ve kıyım azmettiricisi muharref Tevrat’ın sapıttırdığı ahaliden bir tarihçi dünya entelektüellerini tarafsızlığa davet etme cüretini gösterebiliyor. Bu cüret karşılıksız kalmadı. Global ölçekte ciddi bir karşılık buldu. Kendisine Ukrayna’da çatışma patlak verince tarafsız kalmadığı, Gazze’de çocuklara uygulanan ÅŸiddet, kurbanın konumunun taraf tercihi nedeni olması benzeri ahlaki normlar hatırlatıldı. Kitapları boykot edilen Harari’ye bu vicdansız duruÅŸunu son nefesine kadar hatırlatmak da bizim borcumuz. Bakalım siyonistlerin Holokost Endüstrileri gelecekte aynı etkinliÄŸini sürdürebilecek mi?
 
 
Bugünün kısa bir tarihi
 
Harari’nin Yarının kısa bir tarihi -Homo Deus adlı kitabı 2015 yılında basıldı ve yazarına dünya çapında bir ün getirdi. Türkiye’de çevirisi 2016 yılında yayınlanan bu kitap için ‘Ahir zaman kehanetleri baÅŸlıklı 11 A4’lük bir inceleme yazdım. Bir çeÅŸit reddiye de denebilir. 2017’de Temmuz, 93. Sayı, Ayraç Dergisi’nde basıldı. Aynı baÅŸlıkla dijital ortamda bulunabiliyor. Homo Deus- Ä°nsan Tanrı kitabını notlar alarak okudum. Ä°lk intibam metni canlı, renkli, ilginç ve merak çekici kılmak adına bir tarihçinin bilgi sınırını çok aÅŸan çeÅŸitlilikte bir malzemenin yer yer özensizce çatılmış olduÄŸuydu. Kitap biliÅŸsel bilimlerin önemli kavramlarının baÅŸlıcalarını ustalıkla ele alıyor, ama bu kitabın yaptığı toplam etkiyi çok etkilemiyordu. Özellikle iktisadi ve siyasi konulardaki acemi iÅŸi kestirimleri, Müslümanlara karşı takındığı hasmane tavır ve kasıtlı (!) cahilliÄŸi kitabın kalitesini düÅŸürüyordu, ama eserin popüler cazibesi ışıl ışıldı.
 
2045’te tamamlanması öngörülen Avatar Ölümsüzlük Projesini, insan zihninin bir buluta baÄŸlanarak ayaklı bilgi deposu haline getirilmesini, bedenin nanoteknolojiyle hastalıklardan arındırılmasını Ray Kurzwell’in Ä°nsanlık 2.0 kitabını, Singularity – Tekillik kavramlarını, Ex Machina (2015) adlı filmde yaratıcısını öldürerek laboratuvar ortamından kaçan android kızı da bir arada düÅŸünün. Otuz yıl içinde insandan bin misli daha zeki olacak yapay zekâyı ve biraz George Orwell’ın ünlü 1984 romanı atmosferini biraz da A. Huxley’nin Cesur Yeni Dünya’sını hatırlayın. Ä°nsan Tanrı – Yarının Kısa Bir Tarihi kitabı iÅŸte bu karışımın ürünüydü. Ä°nsanlığı yarınlarda bekleyen akıl almaz geliÅŸmelerden söz ediyordu. Bunun yanı sıra Homo Sapiens’in geçmiÅŸi, tarih, siyaset, evrim teorisi, modernite, kapitalizm, hümanizm, dinler vb. de ana meselenin bileÅŸeni durumundaydı. Ä°srailli genç tarihçi bu dünyada yakın gelecek adına bilinmesi gereken ne varsa, 32 kısım tekmili birden biz goyimlere sunuyor havalarındaydı.
 
Bazı önemli eleÅŸtirmenlerce otodidakt yazar sıfatıyla eleÅŸtirilen Harari en temel alanlara ve insan hasletlerine yönelik hızlı ele alış yazara üsttenci bakışla yorumlama ve kışkırtma imkânı veriyordu. Google’ın Tanrı Ä°nsan’a varma amaçlı yapay zekâ çalışmalarını düÅŸünün. Bu kitap o projeyle ilgiliydi biraz da. Tezleri bayağı kışkırtıcıydı.
 
“Tarih insanın Tanrı’yı icat etmesiyle baÅŸladı ve Tanrı’ya dönüÅŸmesiyle son bulacak.
 
Her insanın iyiyi, güzeli, anlamlıyı ayırt edecek özgür bir iradeye sahip olduÄŸu fikri terk edilmelidir.
 
Önümüzdeki yüzyılda insan haklarına ve demokrasiye duyduÄŸumuz inanç gelecek nesillere anlamsız görünebilir.
 
Ölümün olmadığı bir dünyada Hıristiyanlık, Ä°slamiyet ve Hinduizm’e ne olacak? Cennet, cehennem ve reenkarnasyon yoksa…
 
Makinelerin baÅŸarısı yüzünden fiziksel iÅŸleri onlara bıraktık. BiliÅŸsel iÅŸleri de onlara bıraktığımızda üçüncü bir yeteneÄŸimiz kalmayabilir. ‘Süper Seçkinler’ ve ekonomik ve askeri anlamda faydasız insanlardan ibaret bir dünyada kalabiliriz.
 
Gelecek nesiller eskiden olduÄŸu gibi Zeus’un korku, tuhaflık ve güç sınırlarına sahip olacak.”
 
Siyonist ÇamurlaÅŸma
 
‘Tanrının içimize üflediÄŸi nefes gözeneklerimizden dışarı sızıyor, insanlık yeniden çamura mı dönüÅŸüyor?’ Ä°lk kez 2005 yılında yazdığım bir makalemde kullandığım bu söylem ÅŸimdilerde siyonist eÄŸitimle zihinleri iÄŸfal edilmiÅŸ olan Ä°sraillileri ve destekçilerini tarif ediyor. Yüce yaratıcının nefesindeki merhamet, sevgi ve haksever bilim aÅŸkı bu insan görünümlü suretlerin gözeneklerinden dışarı sızıyor. Ve onlar ÅŸu anda baÅŸka bir ÅŸeye, belki de post modern Golemciklere dönüÅŸüyor.
 
NOT: Tarihçi yazarın bilgiççe vurguladığı Post Truth çıkınının içersinde Ä°pek Yolu ile Baharat Yolu arasındaki kaçınılmaz ABD ile Çin rekabeti, fos çıkmaya mahkûm Büyük Ä°srail hayalleri, Binyılcı kıyametçilerin Ä°srail içindeki nüfuzu, dijital diktatörlük temelli tek dünya devleti kurulumu planları vb. bulunuyor. Bunlar zamanımızın gerçekliÄŸi tamam ama, kitlesel çamurlaÅŸmanın gayri insaniliÄŸini ve dehÅŸet vericiliÄŸini gözlerden saklayamaz. Tarih tarihçiyi böyle yazacak.
 
Müellif: Sadık Yemni / Kaynak Cins Dergi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.