Sosyal Medya

Güncel

Maliye Bakanlığı zam fırsatçılarının ihbarı için ihbar hattı kurdu

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin şikayetleri hızlı şekilde almak için WhatsApp hattı kurdu.



Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, vatandaÅŸların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle haksız fiyat artışı ve stokçuluÄŸa iliÅŸkin ÅŸikayetlerini iletmesi için bir imkan daha saÄŸlandı. 
 
Buna göre, vatandaÅŸların ÅŸikayetlerini 7 gün 24 saat hızlı bir ÅŸekilde yapabileceÄŸi "0552 189 0 189" numaralı WhatsApp hattı hizmete sunuldu.
 
Bu konudaki baÅŸvurular, Gelir Ä°daresi BaÅŸkanlığının internet sitesi "www.gib.gov.tr"den de yapılabilecek. Ä°nternet sitesinde yer alan hızlı eriÅŸim menüsünden ihbar ve ÅŸikayetler için gerekli iÅŸlemler ivedilikle gerçekleÅŸtirilecek.
 
Bakanlık, daha önce yaptığı açıklamada, vatandaÅŸların bu konudaki ÅŸikayetlerini "VÄ°MER-189" ihbar hattına iletebileceklerini duyurarak, "Haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapmak suretiyle vatandaÅŸlarımızın maÄŸduriyetine neden olan fırsatçılarla ilgili süreç, yasal iÅŸlem baÅŸlatılmak üzere Bakanlığımızca yakından takip edilmektedir." açıklamasında bulunmuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.