Sosyal Medya

Güncel

Trump'tan tuhaf açıklama: Çok büyük bir şey oldu

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın 'önemli bir açıklama yapacağını' duyurdu. Trump ise, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Çok büyük bir şey oldu" dedi. İddialara göre, Trump'ın IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin öldürüldüğünü duyurması bekleniyor.



Beyaz Saray Sözcüsü Hogan Gidley tarafından yapılan açıklamada, ABD BaÅŸkanı Donald Trump'ın TSÄ° 16:00'da 'önemli bir açıklama' yapacağı belirtildi.
 
Trump ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok büyük bir ÅŸey oldu" derken, bahsettiÄŸi konunun içeriÄŸine dair bir bilgi vermedi.
 
'BaÄŸdadi Ä°dlib'de öldürüldü' iddiası​
Öte yandan, Newsweek'in haberine göre, IŞİD lideri Ebubekir el BaÄŸdadi'nin ABD Özel Kuvvetleri'nce düzenlenen bir baskında öldürüldüÄŸü iddia edildi.
 
Öte yandan Newsweek dergisi, Pentagon yetkililerine dayandırdığı haberinde, Trump'ın geçen hafta IŞİD lideri Ebubekir IŞİD lideri Ebubekir el BaÄŸdadi'nin hedef alınacağı çok gizli bir operasyona izin verdiÄŸini ve bu operasyonun gerçekleÅŸtirildiÄŸini iddia etti.
 
Trump'ın onayladığı ifade edilen söz konusu baskının Suriye'nin Ä°dlib bölgesinde gerçekleÅŸtiÄŸi ifade edildi.
 
Üst düzey bir Pentagon yetkilisine ve bir ABD Ordusu yetkilisine dayandırılan haberde, 'çok gizli' operasyonda öldürülen kiÅŸinin BaÄŸdadi olduÄŸuna dair Pentagon'un 'yüksek inanca' sahip olduÄŸu ancak detaylı doÄŸrulama için çalışmaların sürdüÄŸü kaydedildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.